Ce vrăji a mai făcut esteticianul pe chipul Monicăi Bârlădeanu. Cum arată acum "cea mai frumoasă femeie din România"

.

La un moment dat, Monica Bârlădeanu a fost aleasă cea mai frumoasp femeie din România și unii spun că acum, la 41 de ani, este neschimbată. Alții, mai cârcotași, susțin că intervențiile estetice se observă, iar trăsăturile sale nu ar mai fi aceleași.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Monica Bârlădeanu nu și-a retușat, până acum, bustul sau buzele, cele mai populare intervenții estetice din rândul vedetelor autohtone, însă recunoaște că, în zona feței, a trecut făcut câteva ajustări.


Actrița a scăpat de riduri și a optat, de-a lungul ultimilor ani, pentru tratamente injectabile menite să-i păstreze pielea fermă și luminoasă. Însă, toată lumea este de acord că, spre deosebire de alte vedete pe care abia le mai identifici în poze recente, Monica nu a exagerat cu retușurile și are aproape același chip ca atunci când se afla pe lista scurtă a celor mai frumoase femei din țară.


Ultima vizită la estetician s-a soldat, potrivit Click!, cu o intervenție menită nu să-i netezească ridurile, ci să o scape de problemă medicală. Mai exact, actriţa a apelat la medicul estetician pentru o injectare cu botox, pentru care ar fi plătit 400 de euro, menită să o scape de bruxismul sau scrâşnitul dinţilor. Oficial, acesta a fost scopul vizitei în cabinetul esteticianului, însă, așa cum știe toată lumea, botoxul este o substanţă care te ajută să ştergi şi ridurile de pe chip.


„La 30 de ani mă gândeam cu groază la 40, aveam impresia că mă băbesc, că dintr-o dată o să port deux-piece și pantofi cu toc de patru centimetri. Asta era, cumva, proiecția mea despre 40, dar uite că astăzi, cu o zi înainte de 40, mi se pare că nu s-a schimbat nimic și chiar făceam la volan o evaluare și mă gândeam care sunt lucrurile de care am scăpat. De exemplu, anxietatea părerii celorlalți. Adică, mi se pare că acum sunt mult mai liberă să greșesc. E ok să ai momente de autoironie, de penibil. Nu mai am tipul ăsta de presiune’, mărturisea actrița înainte să atingă pragul vârstei de 40 de ani.


A moștenit frumusețea de la mama ei

Monica Birladeanu mosteneste cu siguranta genele mamei sale, înaintând in varsta frumos si exemplar. Actrița seamănă leit cu mama sa, iar dovadă stau fotografiile pe care le postează des pe rețelele de socializare.

‘Prietena mea cea mai draga. Cea care ma intreaba, ma asculta si ma sprijina neconditionat. Cand se intampla sa-ti fie si mama.. te poti considera un om de care divinitatea a avut grija!', a scris Monica pe Instagram, acum ceva timp, făcând referire la mama ei, Minodora Tătărușanu.