Ce vedete au datorii la Adina Buzatu. Stilista le-a dezvăluit numele: „Am vorbit și cu Alex Velea că are să-mi dea bani”

.

Ce vedete au datorii la Adina Buzatu. Stilista se bucură de un real succes în lumea afacerilor. Bărbați celebri din showbiz-ul românesc au purtat costumele acesteia, între care se numără și Mădălin Ionescu, Tavi Clonda sau Norris Măgeanu. Recent, aceasta a vorbit despre obstacolele pe care le-a întâmpinat în industria în care activează și a spus ce persoane publice îi datorează bani. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Ce vedete au datorii la Adina Buzatu. În prezent, Adina Buzatu este una dintre cele mai cunoscute femei din industria fashion. În urmă cu 20 de ani, aceasta a pus bazele unei afaceri cu ținute masculine. Totul a pornit dintr-o pasiune, aceasta mărturisind că apropiații săi o consultau adesea în materie de modă. Stilista a dezvăluit rețeta succesului: determinare, multă muncă și a abilitatea de a gestiona probleme care apar pe parcurs. Partenera de afaceri a Adinei Buzatu este chiar fiica acesteia, Sara. Deși locuiește în Marea Britanie, aceasta o ajută, în continuare, pe mama sa cu tot ce are nevoie. Pentru că și-a demonstrat aptitudinile antreprenoriale, Sara a devenit mâna dreaptă a mamei sale și este atentă ca toate sarcinile să fie îndeplinite.


Invitată la emisiunea online „Detectorul de minciuni’, Adina Buzatu a vorbit despre provocările din domeniul în care activează. Iată ce vedete au datorii la Adina Buzatu!

Citește și: Ce se va purta în vara anului 2022. Adina Buzatu, declarații de la Pitti Uomo:'Lumea își dorește să revină la viață'

Citește și: Adina Buzatu și-a câștigat primii bani din spălat parbrize:„Aveam jumătate din salariul de directoare al mamei în două ore’


Citește și: Leta Ilie, fosta soție a fotbalistului Sabin Ilie, s-a luat la bătaie cu un afacerist, într-un restaurant din București.A fost salvată de Vica Blochina

Citește și: Monica Tatoiu nu vrea să se împace cu Măruță:'Eu când dau delete…'

Ce vedete au datorii la Adina Buzatu

Adina Buzatu a dezvăluit că Alex Velea și Bogdan de la Ploiești sunt două dintre vedetele din România care îi datorează bani. Aceasta a subliniat că cei doi nu sunt răi de plată, ci ea este cea care a rămas în urmă cu calculele.


„Da, există vedete care au datorii la mine. Uite, pentru că am uitat să le fac calculele. De multe ori, eu uit să mai fac calculele.

Am vorbit și cu Alex Velea că are să-mi dea bani. Săracul, nu e vina lui. Nu mi s-a întâmplat să nu îmi dea niciodată banii înapoi’, a declarat aceasta în emisiunea moderată de Oana Radu, potrivit fanatik.ro.

Adina Buzatu, dezvăluiri despre viața amoroasă

Îndrăgita stilistă a adăugat că există vedete care preferă să plătească în rate, deoarece aceasta poate veni cu îmbunătățiri la nivelul ținutelor și trimite, pe parcus, diferite accesorii sau articole vestimentare.


Pe plan sentimental, Adina Buzatu a dezvăluit că este o femeie curtată și că a rămas în relații bune cu toți cei care i-au făcut avansuri.

„Cu 99% din ei am rămas prietenă. Nu aș putea să mă îndrăgostesc de un om cu care lucrez. Nu aș putea să mă îndrăgostesc de soțul sau iubitul unei prietene’, a adăugat aceasta.


Secretul unei afaceri de succes

Adina Buzatu a susținut că fiica ei este cea care o ajută să gestioneze afacerea familiei. Sara este o fire organizată și responsabilă și nu amână sarcinile pe care le are de îndeplinit.

„Este omul meu de bază și mă bucur că s-a dezvoltat ca adult extrem de responsabil. Este un om responsabil, serios, foarte atent la toate detaliile. Rezolvă absolut orice pe loc, nu e genul care amână de azi pe mâine, e genul care zice să facem astăzi.

Așa a făcut și cu școala, ea pune toate proiectele înainte. (…) Are agendă și își bifează toate task-urile făcute. Sunt tare mândră de ea’, a mai precizat Adina Buzatu pentru VIVA!.

Sursa foto: Facebook & Instagram