Ce va face Alexandra Ungureanu cu cei 100.000 de lei câștigați la Bravo, ai stil!: "Vin bine într-un an de criză"

.

Alexandra Ungureanu este marea câștigătoare a show-ului Bravo, ai stil, Celebrities! din 2020 și i-au intrat, astfel, în cont 100.000 de lei. Cântăreața susține că banii sunt bineveniți, mai cu seamă că în acest an de criză nu au existat concerte și nu a fost o perioadă ușoară pentru artiști.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alexandra Ungureanu a uimit pe toată lumea cu evoluția ei la Bravo, ai stil, Celebrities!. Fanii o știau pe scenă și habar nu aveau că este atât de talentată și în modă, nu doar în muzică. Cântăreața spune acum că nici măcar ea nu se aștepta să câștige marele premiu.


„Mi-am dorit mult, cu siguranță, și am muncit mult pentru proiectul ăsta, m-am implicat cu toată ființa mea. Timp de aproape un an, toți apropiații mei au auzit de la mine numai Bravo, Bravo, Bravo. Pe parcursul show-ului am fost foarte apreciată de juriu, am câștigat susținerea celor de acasă, feedback pe care l-am avut tot timpul de pe rețelele sociale, dar nu știam cum se va traduce în voturi în marea finală.


Fiind un sezon celebrities, popularitatea fiecărei concurente putea conta mai mult decât prestația din show. Dar iată că oamenii au empatizat cu ceea ce am propus eu ca styling, dar și ca emoție, principii și valori pe care mi le-am apărat cu tărie în fața oricui. Aș zice că acest titlu simbolizează în primul rând că sunt foarte iubită și pentru asta sunt extrem de fericită.', a declarat Alexandra Ungureanu pentru Click!.

Citește și:

Bianca Drăgușanu, pe mâna mascaților: „Un diamant în valoare de 10 milioane de euro'. Ce legătură are Andreea Mantea


Cristina Mihaela Dorobanțu a plecat de la Puterea Dragostei. Prezentatoarea s-a enervat cumplit

George Burcea, declarații de dragoste pentru Viviana Sposub: „Te iubesc, minune!' Reacția iubitei

Ce face Alexandra Ungureanu cu banii de la „Bravo, ai stil, Celebrities!'

Alexandra Ungureanu a declarat că nu s-a înscris în emisiune pentru bani, însă chiar și așa premiul pică așa cum nu se poate mai bine pentru că pandemia a pus stop concertelor din acest an.


„Nu banii au constituit miza supremă a acestui show, deși vin bine într-un an de criză și fară concerte. Probabil că o parte o să-i investesc în muzică, dar m-am gândit să și contribui la diferite cauze sociale.', a clarificat Alexandra Ungureanu.


Alexandra Ungureanu e pasionată de modă de mic copil

„De la mama am prins gustul pentru a mă îmbraca diferit de ceilalți, de a purta lucruri speciale, pe care nu le vezi la toată lumea pe stradă. Iar de când mi-am început activitatea muzicală, am colaborat în permanență cu stiliști de la care am avut mult de învățat. Dar am făcut întotdeauna echipă cu oameni cu care am avut chimie, care m-au citit’ ca fel de a fi și au știut să mă pună în valoare. Au existat și perioade de experimente care nu au avut rezultate spectaculoase, ba aș spune, mai degrabă, hilare, dacă mă uit în urmă.


Încă nu mă descoperisem în totalitate ca femeie și atunci atitudinea mea nu era în concordanță cu ceea ce purtam; și se simțea asta. Cu trecerea anilor, am învățat să mă apreciez și să am mai multă încredere în mine, și atunci stilul meu s-a curățat’ și a devenit parte din ceea ce sunt și ce exprim. Au venit înspre mine și designeri romani talentați, pe care i-am purtat cu mare succes la evenimentele mondene. Și mă bucur că mi-am continuat colaborarea în această zonă și pentru proiectul „Bravo, ai stil'!„, a mai spus Alexandra Ungureanu.


Cântăreața spune că a rămas prietenă cu Raluca Tănase, în urma emisiunii, dar și cu Theo Rose, Christina și Deea.