Ce tratament a folosit Oana Roman împotriva căderii părului: „Nu mai sunt cheală la rădăcină”

.

Ce tratament a folosit Oana Roman împotriva căderii părului. În mai multe rânduri, vedeta a vorbit despre această problemă cu care se confruntă, iar acum a găsit o soluție eficientă. Pe rețelele de socializare, aceasta a postat câteva imagini cu rezultatul obținut, oferindu-le câteva sfaturi celor care trec prin aceeași situație. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


În ultima perioadă, Oana Roman a purtat destul de des peruci, susținând că părul ei natural este destul de deteriorat. Pe fondul oboselii și al stresului, parul acesteia a avut de suferit și a încercat numeroase tratamente pentru a rezolva problema. În cele din urmă, vedeta a găsit o soluție eficientă, pe care a împărtășit-o cu urmăritorii ei. În doar câteva luni, aceasta a obținut rezultate spectaculoase, lucru care se observă în imaginile publicate pe rețelele de socializare.


Ce tratament a folosit Oana Roman împotriva căderii părului. Vedeta a mărturisit că a ajuns să se confrunte cu această problemă din cauza stresului și a oboselii, dar și a extensiilor de păr pe care le-a purtat aproximativ 3 ani.

Citește și: De ce refuză Oana Roman să mai apară la TV:„Este încă o perioadă grea. Nu-mi arde de televiziuni’


Citește și: De ce a refuzat Oana Roman să participe la „Sunt celebru, scoate-mă de aici!', dar și la alte reality show-uri:'Le-am zis să nu mă mai cheme, nu…'

Citește și: Mioara Roman a aflat de la televizor că primul ei soț a murit. Cum a reacționat:'Ea știe că ăsta e finalul pentru toată lumea'

Citește și: Cum arată și cât a costat rochia purtată de soția lui Luis Gabriel la cununia civilă.Haziran nu s-a uitat deloc la bani

Ce tratament a folosit Oana Roman împotriva căderii părului


Pe contul său de Instagram, fiica lui Petre Roman a postat un videoclip în care a vorbit despre tratamentul cu ricin pe care l-a folosit împotriva căderii părului. Acesta și-a arătat rădăcina firului de par de aproape, iar diferența față de acum câteva luni este semnificativă.

Mai mult, aceasta le-a promis urmăritorilor că va reveni cu câteva videoclipuri în care va explica cum se prepară acest tratament și de câte ori pe săptămână se utilizează.

„Vedeți că nu mai sunt cheală la rădăcină. De câteva luni am testat un ulei pe bază de ulei de ricin și rezultatele sunt foarte bune. O să fac zilele astea niște filmări, să vedeți cum se folosește produsul’, le-a spus Oana Roman urmăritorilor ei de pe Instagram, extrem de mulțumită de rezultat.


Oana Roman, criticată de fani pentru că a rămas fără păr

În urmă cu un an, aflată în vacanță în Cipru, Oana Roman a ținut să le ofere un răspuns celor care au criticat-o că rămâne fără păr. Aceasta a recunoscut că trece prin această situație de mai mult timp, fiind vorba despre o problemă medicală.


„Sunt în vacanță și nu vreau să mă enervez și să mă agit. Mai mult m-am amuzat foarte tare. Mi-a trimis cineva niște postări de pe un grup făcut de niște persoane care, după părerea mea, au serioase probleme mintale și psihice …. care se legau de faptul că eu nu mai am păr în cap. Da, am această problemă, dar cred că este o problemă medicală deja și nu cred că este ok să ne batem joc de oameni care au probleme’, a susținut aceasta, în urmă cu un an.

Sursa foto: Facebook