Ce tatuaj și-a făcut Jojo, din iubire pentru Paul Ipate: "Știu că nu sunteți de acord cu asta..."

.

Jojo și-a făcut un nou tatuaj, din iubire pentru partenerul ei de viață. Actrița și Paul Ipate formează unul dintre cele mai frumoase cupluri de la noi. Cătălina Grama și-a refăcut viața după divorț, alături de simpaticul actor, iar acum are o familie admirată de mulți și doi copii adorabili: Achim și Zora.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Acum, actrița a făcut un gest impresionant, din dragoste pentru partenerul ei de viață. Jojo a ales fotografia ei preferată, în care apare alături de Paul Ipate, apoi și-a făcut un nou tatuaj cu ea. Chiar dacă a recunoscut că această decizie nu va fi atât de apreciată de către o parte dintre fanii ei, blondina a spus că nu regretă acest lucru.


Nici mama actriței nu a fost prea încântată de decizia Cătălinei Grama, însă vedeta și-a dorit să aibă o amintire permanentă, cu iubirea care a legat-o de Paul Ipate. Această dorință era de multă vreme în sufletul lui Jojo, însă nu găsise persoana potrivită care să o tatueze.


Jojo, un nou tatuaj, din iubire pentru Paul Ipate

Actrița a postat mai multe fotografii cu momentul în care a fost tatuată. Alături de pozele de pe Facebook a scris și un mesaj emoționant.

„Mi-am facut un nou tatuaj. Stiu ca unii dintre voi nu sunteti de acord cu asta, insa asa am simtit. E un lucru la care ma gandesc de ani de zile insa nu imi gasisem omul potrivit si locul potrivit. @costiazoitei m-a convins insa sa las orice dubiu la o parte. Pe langa faptul ca e Presedintele Asociatiei Tattoo & Piercing Romania, e un om fain cu energie buna si cu un talent imens. Asa ca… am facut-o!


Mi-am tatuat una dintre pozele mele favorite cu dl @paulipate. Vreau sa imi aminteasca mereu de tineretea si dragostea noastra. Stiti cine e cea mai incantata? Mama! Nu e, glumesc! Multumesc Costi Azoitei pentru rabdare!', a povestit Jojo, pe contul ei de Facebook.

Citește și: Jojo are probleme grave de sănătate: „Am făcut RMN, am o inflamație destul de mare'

Citește și: Fotografia pe care o așteptau toți fanii! Gina Pistol și Smiley s-au sărutat cu patos și au postat imaginea pe Instagram


Citește și: Cum a debutat Jojo în televiziune, pe când era doar o adolescentă: „Îmi doream să le ofer o viață mai bună părinților mei'/ EXCLUSIV

Jojo are probleme grave de sănătate

Recent, îndrăgita vedetă le-a dat o veste proastă fanilor ei. O problemă de sănătate a forțat-o să ajungă pe mâna medicilor.

„Sunt zece zile în repaus cu spatele. Trebuie să vă spun că nu am nimic la coloană, nimic grav cel puțin. Am o inflamație destul de mare, nu trebuie nimic operat. Am fost la consultație, am făcut RMN și trebuie să urmez un tratament cu anti-inflamatoare și analgezice și să stau la pat, a spus Jojo pe pagina sa de Instagram, în timp ce stătea, bineînțeles, la pat.


De ce Jojo nu s-a căsătorit cu Paul Ipate

Se iubesc la nebunie, cresc împreună doi copii frumoși, dar nu au ajuns și în fața altarului. Actrița a mărturisit care este, de fapt, motivul din spatele acestei decizii.


„Lucrurile au mers atât de firesc între noi, încât pur şi simplu nu prea ştiu cum să răspund la întrebarea asta. Cum cresc două plante complementare într-o grădină? Încet. Firesc. Cu iubire şi îngrijire. Nu suntem căsătoriți cu acte. Suntem căsătoriți cu sufletul. Când iubeşti, contează cel mai mult iubirea. Atât. Eu nu îl iubesc pe Paul pentru numele lui. Nici el pentru numele meu. Ne iubim pur şi simplu', a declarat Jojo, pentru Viva.