Ce supriza i-a facut Vlad lui Criss (LaLa Band) pe scena

.

LaLa Band, trupa vedeta a serialului Pariu cu viata, a ridicat sute de fani in picioare la show-ul din Constanta de duminica seara, de la Casa de Cultura a Sindicatelor! Mai mult decat atat, seara a fost una cu totul speciala pentru Criss.

 


 

Vlad promisese ca el si Criss vor sarbatori Ziua Indragostitilor nu doar o singura data, pe 14 februarie, ca oricare alt cuplu, ci in toate concertele din turneul LaLa Love Tour, dedicat iubirii. Asa ca tanarul s-a tinut de cuvant si i-a facut iubitei sale o frumoasa declaratie de dragoste, in fata colegilor din LaLa Band, dar si a tuturor adolescentilor prezenti la concert.

 

Vlad a inceput sa tremure pe scena, s-a prefacut ca tuseste, ca sa opreasca piesa, iar Criss s-a speriat, crezand ca i s-a intamplat ceva, si a inceput sa cante ea in locul lui, incercand sa-l sustina.  Apoi, Vlad a fugit in culise si s-a intors cu un superb trandafir, dupa care i-a spus lui Criss cat de mult o iubeste. Gestul sau extrem de romantic a fost rasplatit de Cristina cu minute in sir de sarutari si le-a adus lacrimi in ochi atat celor doi, cat si tinerilor din sala.


Initial m-am speriat foarte tare cand l-am auzit pe Vlad ca incepe sa tuseasca in timp ce canta, ca dupa aceea sa inteleg ca facea parte din ‘regia lui. Mi-a placut foarte mult declaratia lui de dragoste, am fost foarte emotionata‘, a spus Criss.

 

 

Cei prezenti au ascultat cele mai indragite piese ale trupei LaLa Band, melodii de pe noul album, LaLa Dance – LaLa Love Stories 2‘, dar si single-uri noi.  Spectacolul de la Constanta a fost primul dintr-un lung sir de show-uri incendiare pe care LaLa Band le va sustine, in cadrul celui de-al treilea turneu national din cariera trupei, LaLa Love Tour.


 

 

Foto: PR

 

Criss si Vlad (LaLa Band) si-au petrecut vacanta separat