Ce sumă încasează Alex Abagiu pentru un machiaj profesional: „Nu costă atât de mult”

.

Ce sumă încasează Alex Abagiu pentru un machiaj profesional. Tânărul este unul dintre cei mai apreciați make-up artiști din România și s-a ocupat de aparițiile unor vedete precum Loredana Groza, Delia, Dana Budeanu, Mihaela Rădulescu și Andreea Raicu. Multă vreme s-a speculat că o vizită în salonul acestuia este foarte costisitoare, însă, acum, Alex Abagiu a lămurit acest aspect.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!


Artistul colaborează cu cele mai mari brand-uri de produse de machiaj la nivel internațional și cu vedete de la noi din țară și din străinătate. Încă de mic, aceasta avea o pasiune pentru pictură, ulterior a trecut la fotografie, iar, în cele din urmă, s-a apucat de machiaj. De la 16 ani, Alex Abagiu lucrează pentru mai multe reviste de nișă din România și a fost recunoscut în domeniul în care activează. Perioada liceului a fost definitorie pentru parcursul său profesional, fiind momentul în care a trecut de la pensulele de pictură la cele de machiaj.


Invitat la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai’, make-up artistul a vorbit despre experiențele prin care a trecut de-a lungul timpului și despre greșelile pe care le-a făcut pe parcursul carierei. Iată ce sumă încasează Alex Abagiu pentru un machiaj profesional!

Citește și: Relație neașteptată între Dana Budeanu și Alex Abagiu de la Asia Express:’Toată lumea care ajunge să-l cunoască…’


Citește și: Alex Abagiu, despre obstacolele din cariera sa de make-up artist:„Am fost un pic descurajat în domeniul ăsta de părinții mei’

Citește și: Ioana State, reacție după declarațiile șocante făcute de George Buhnici despre femei:'Să lași de înțeles că te atrag minorele…'

Citește și: Iulia Vântur a vorbit despre relația cu fostul său iubit, Marius Moga:„Asta m-a fascinat la el’

Ce sumă încasează Alex Abagiu pentru un machiaj profesional


Întrebat despre prețurile din salonul său, Alex Abagiu a susținut că acestea nu sunt atât de mari pe cât se speculează. Tânărul este unul dintre cei mai căutați make-up artiști de la noi din țară, fiind recunoscut pentru tehnicile sale inovative în acest domeniu.

„Nu costă atât de mult cum poate se zvonește. Prețurile sunt ceva ce nu mi-a făcut plăcere să menționez, nu e ceva ce menționez constant în contextul muncii mele. Sunt publice, pot fi căutate, accesate pe site-ul salonului în care lucrez, deci nu e un secret’, a explicat Alexandru Abagiu, la Kanal D, potrivit wowbiz.ro.


„Niciodată nu am primit satisfacție de la cifre’

Alex Abagiu a vorbit și despre încasările sale în acest domeniu. Acesta le-a oferit câteva sfaturi celor care se află la început de drum, aducând în discuție câteza dintre pericolele care le-ar putea compromite cariera.

„Însă, atunci când vine vorba de câștig, cred că e foarte important ca și direcție pentru cei care lucrează în această meserie să nu se îmbete cu apă, pentru că, da, e o meserie în care se pot câștiga bani, dar se pot câștiga bani după ani de muncă, ani de experiență, după ani investiți în tine ca și profesionist și aici mă refer la educație, achiziții, mă refer la toate lucrurile care îți servesc cumva la a-ți atinge scopul, în a fi mai bun în meseria ta.


Cifrele aruncate pot fi seducătoare. Însă, niciodată nu am primit satisfacție de la cifre, am primit satisfacție de la zâmbetul persoanelor cu care lucram.

Dacă înmulțim 3500-4000 de dolari cu 12 luni ajungem la o sumă destul de frumoasă pentru momentul respectiv (2010). Astăzi mult mai mult’, a adăugat acesta, potrivit aceleiași surse.


Alex Abagiu, despre obstacolele din cariera sa de make-up artist

Artistul a mărturisit că provine dintr-o familie „cu foarte multă cultură, motiv pentru care înclinațiile sale artistice nu au fost privite, inițial, cu multă deschidere. În momentul în care și-a câștigat independența financiară, lucrurile au stat diferit.

„Am fost un pic descurajat în domeniul ăsta de părinții mei. Dar s-a schimbat rapid balanța în momentul în care au început să îmi intre primii bani în cont, în contul lor de fapt că la momentul la care eu făceam meseria nici nu aveam dreptul legal să am un cont’, a spus Alex Abagiu, potrivit Unica.ro.

Sursă foto: Instagram