Ce studii are Ramona Olaru: „Puteam să devin soția unui cioban de la stână”. Nu au legătură cu televiziunea

 Ifrim Georgiana
.

Ce studii are Ramona Olaru. Asistenta TV și-a făcut debutul în televiziune în anul 2013, pe vremea când avea 23 de ani. Inițial, blondina a fost asistentă la matinalul „Prietenii de la 11', prezentat de Florin Ristei și Diana Munteanu. Ulterior, după ce s-a aflat că Flavia Brigitte Mihăşan a rămas însărcinată, Ramona i-a luat locul la „Neatza cu Răzvan și Dani'.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce studii are Ramona Olaru. Ramona Olaru este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite asistente TV. Aceasta și-a făcut debutul în televiziune la 23 de ani, iar, la acea vreme, era brunetă, avea părul lung și purta ochelari de vedere. În anul 2019, aceasta s-a alăturat emisiunii „Netza cu Răzvan și Dani', în calitate de asistentă TV. Atunci, Flavia Mihășan intrase în concediu pentru a deveni mamă pentru prima oară. Într-un interviu recent, Ramona Olaru a vorbit despre meseria pe care ar fi avut-o, în cazul în care nu urma calea televiziunii. Aceasta a mărturisit că nu se teme de munca fizică, căci s-ar fi adaptat în orice domeniu.

ra9ra9

Asistenta TV  provine dintr-o familie de agricultori. La rândul ei, acesta a urmând cursurile Universității Agronomice și are un master în în agricultură durabilă.

Citește și: Cătălin Cazacu, în lacrimi la TV, după despărțirea de Ramona Olaru:'În sufletul meu sunt terminat'

Citește și: Cum se înțelege Ramona Olaru cu mama lui Cătălin Cazacu:„Parte din vină are și maică-sa'

Citește și: Romică Țociu l-a înlocuit pe Nea Marin la Poftiți pe la noi. De ce a lipsit coregraful:”Eram tentat să…”

Citește și: Imagini inedite de la nunta lui Lionel Messi cu Antonella Roccuzzo.Petrecerea a avut loc în orașul lui natal

Ce studii are Ramona Olaru

Dacă nu ajungea asistentă TV, Ramona Olaru susține că s-ar fi dedicat vieții de soție sau ar fi lucrat într-o formă. Acesta a mărturisit că nu o sperie munca grea, având în vedere că este o fire care se adaptează în orice context.

„Cine știe, poate mă măritam cu vreun cioban la mine acolo, să am oi sau ceva. Dacă sunt de la fermă… niciodată nu știi. Oricum, mereu am zis că plec de acolo, nu mă mai întorc să stau, să locuiesc acolo. Dar, poate dacă nu prindeam trenul la momentul respectiv, oricând puteam să devin soția unui cioban de la stână sau să lucrez la ferma de vaci, unde și ai mei au lucrat. De acolo suntem.

Nu am o problemă cu asta, am muncit foarte mult în domeniu. Am fost la sapă, la cules de porumb. Nu pot să mă mai gândesc acum că aș fi putut să fiu acolo. Dar pot să mă adaptez la orice. Mă pot adapta la orice muncă', a declarat Ramona Olaru, potrivit ego.ro.

„Acolo am învățat să prezint vremea'

Ramona Olaru a mărturisit că, inițial, i-a fost greu să se adapteze formatului de la Antena 1. Înainte de a-i lua locul Flaviei Mihășan, aceasta a mai susținut un castig pentru un post la matinal, însă a fost refuzată.

„Prima dată când am fost la casting nu m-au ales. A doua oară nu am mai dat casting pentru că eram deja în echipă, la Prietenii de la 11'. Atunci aveau nevoie de mine pentru că Flavia era însărcinată. A fost o chestie de moment. A fost destul de greu la început. Mi se părea extrem de mult pentru mine, un om care nu făcuse niciodată televiziune. Să intru live, 4 ore, într-un domeniu despre care nu știam nimic, adică să prezint vremea. Eu acolo am învățat să prezint vremea', a adăugat aceasta.

„Dar cine ești tu să îți dea atâția bani?'

Ramona Olaru a vorbit și despre modul în care își negociază campaniile de publicitate.

„Mai sunt oameni care mă sună acum și îmi zic: Uite, cineva vrea să facă o campanie cu tine! Cam câți bani vrei?'. Eu zic, nu știu, ca să dau acum o sumă, 10.000 de euro. Îmi zic: Dar cine ești tu să îți dea atâția bani?'. Am muncit atâția ani și merit să câștig treaba asta. În plus, eu banii aceștia nu i-am avut până acum, pot să trăiesc fără ei. Ei rămân așa: Cum adică nu ai avut banii ăștia și poți să trăiești fără ei?'.

Păi nu i-am avut. Sănătate, dacă vrei bine, dacă nu, la revedere. Cred că acesta a fost motivul care m-a făcut pe mine să trec peste orice, să merg din ce în ce mai departe și să câștig din ce în ce mai mult. Dacă stăteam cu frica în sân probabil că nu mergea și acceptam orice și nu mai eram la fel de curată', a încheiat aceasta.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton