Ce spune Radu Vâlcan despre copilul pe care vrea să-l aibă cu Adela Popescu

 Oana Tonca
.

Radu Vâlcan și Adela Popescu formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul de la noi. Cei doi s-au căsătorit în august, anul acesta, în cadrul unei ceremonii restrânse, departe de ochii presei și ai curioșilor, iar acum nu exclud posibilitatea de a avea un copil.

Adela Popescu si Radu Valcan

Un copil e ceva firesc acum pentru noi, aşa cum a fost şi căsătoria noastră. Îmi doresc foarte mult o fată. Să semene cu Adela, deşteaptă, talentată şi frumoasă ca şi ea, dar să mă iubească pe mine. Aşa se spune, nu, că fetele sunt foarte apropiate de taţii lor', a declarat Radu Vâlcan pentru Libertatea.

Cei doi s-au căsătorit pe 22 august, pe domeniul Hadar Chalet, unde au avut parte de o atmosferă magică, având alături prietenii dragi şi familiile.

Într-un interviu acordat revistei Viva!, Radu și Adela ne povesteau cum a avut loc cererea în căsătorie
Radu Valcan si Adela Popescu

Adela: Eu am sunat-o pe mami imediat ce am ieșit de la restaurant. S-a consumat momentul numai între noi, nu am fost perturbați de ni­meni și nimic. Timpul parcă s-a oprit în loc. Practic, am fost dați afară din restaurant, pentru că se închidea. Altfel, am fi stat la povești până dimineața.

Radu: I-am sunat imediat pe cei apropiați nouă. Personal, nu cred că au fost foarte surprinși, dar s-au bucurat. Pentru mine, momentul în care mi-am dat seama că vom ajunge în această fază s-a petrecut undeva pe la în­ceputul relației noastre. (râde) Efectiv, s-a întâmplat într-o seară de toamnă, cu puțin timp înainte să anunțăm la rândul nostru.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton