Ce spune iubita lui Musty de la Survivor despre Mellina. Gabriela: "Nu o să mă retrag din relație"

.

Gabriela, iubita lui Musty de la Survivor, a apărut pentru prima oară într-o emisiune de televiziune, la Teo Show. Frumoasa brunetă a fost însoțită de Kamara, fratele Războinicului. În discuție a fost aducă și apropierea suspectă dintre Musty și Mellina, iar Gabriela a dezvăluit ce crede, de fapt, despre acest lucru.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Musty de la Survivor este privit ca un tată de către mulți din echipa Războinicilor. Însă, apropierea lui față de Mellina le-a dat multora de bănuit. Mai mult decât atât, după ce Mihaela a fost eliminată din emisiune, a dezvăluit că cei doi dorm împreună.


Gabriela a venit în emisiunea prezentată de Teo Trandafir și și-a deschis sufletul în fața unei țări întregi. Cei doi au analizat cele mai importante momente din concurs, dar și scandalurile în care a fost implicat Musty, mai ales în ultima perioadă.


Ce spune iubita lui Musty de la Survivor despre Mellina

Gabriela a mărturisit că îi este foarte greu să vadă în condiții trăiește iubitul ei, mai ales atunci când nu are ce să mănânce. Bruneta a susținut că nu există o relație amoroasă între Musty și Mellina. Însă, în cazul în care s-ar întâmpla acest lucru, ea nu ar renunța atât de ușor la bărbatul pe care îl iubește.

„Nu am nimic împotrivă, nu sunt geloasă. Am cunoscut-o pe Mellina prin intermediul lui Kamara. Nu cred. Eu întotdeauna am susținut sentimentele adevărate. Dacă o fi să fie, pentru că se poate întâmpla ceva inevitabil sau imprevizibil, o să acceptăm situația. Nu o să mă retrag din relație până nu vine Musty acasă și discutăm.


Eu am încredere în Musty. Musty este un om foarte cald, toate fetele care vin la noi la studio, cu toate are un comportament foarte cald, le ia în brațe, cum și eu mă iau în brațe cu prietenii de la studio', a declarat Gabriela.

Citește și: Cum arată Mellina de la Survivor, când nu apare la TV. E sexy și provocatoare


Citește și: Alina Laufer încă se află în spital, la 6 zile după ce a născut gemenii, prematur. Ce surpriză i-a făcut Ilan Laufer de Dragobete

Citește și: Mellina și Musty, dați de gol de Mihaela, la Survivor. Ce nu s-a văzut la TV: „Ei dorm împreună'

Ce spune Kamara despre Mellina

Kamara o cunoaște pe Războinică încă de pe vremea când era doar o puștoaică. Chiar dacă ar fi vorba de vreo idilă între Musty, fratele cântărețului din trupa Alb Negru, și Mellina, Kamara crede că totul va rămâne în jungla din Republica Dominicană.


„Mellina este o fată pe care o cunosc de când avea 17 ani. A crescut lângă trupa Alb Negru. A fost dansatoare, iar ulterior a devenit și coregraf, după care s-a apucat de muzică. O bună perioadă de vreme n-am fost apropiați, dar am revenit. Ce se întâmplă în junglă rămâne în junglă!', a declarat Kamara, la Teo Show.


Mellina și Musty, dați de gol de Mihaela, la Survivor

Mihaela din echipa Războinicilor s-a declarat dezamăgită de Mellina. Susține că fosta ei colegă ar fi format o alianță cu Sorin și Musty, folosind această putere pentru a le face rău colegilor.

„M-a dezamăgit foarte mult Mellina. Este cea mai rea dintre fete, de fapt. Probabil din cauza foamei e cea mai egoistă. Strânge foarte mult cocos pentru ea. Este cea mai rea dintre fete și m-a dezamăgit complet, nu e ceea ce pare deloc. Este foarte apropiată de Musty, cred că a simțit că are spate și a fost foarte răutăcioasă. Mellina știe că îl are în spate pe Musty.


Și Sorin se înțelege foarte bine cu Musty. Ei dorm și împreună. Ei trei sunt cei mai strânși, așa… Sincer, ei se înțeleg cel mai bine. Sorin și Musty dorm împreună, iar Mellina este și ea în grupul ăsta și știe că are spate, nu doar de la Musty, ci și de la Sorin. Probabil asta îi dădea puterea asta de răutate, să aibă conflicte cu oricine, a dezvăluit Mihaela, în emisiunea online Ștafeta Mixtă.