Ce spune Feli despre al doilea copil și cum își educă fiica: „Deși au trecut trei ani, încă învățăm să fim părinți” / EXCLUSIV

.

Feli și partenerul ei de viață, Cătălin, au împreună o fiică superbă, pe care au numit-o Nora Luna. Deși au trecut trei ani de când minunea lor a venit pe lume, artista susține că ea și logodnicul ei încă învață să fie părinți. Cu toate că este o fire discretă, îndrăgita cântăreață ne-a dezvăluit câteva detalii inedite legate de viața lor de familie. Iată ce spune vedeta despre al doilea copil și cum își educă fetița!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!


Aveți împreună o fetiță superbă. Mulți internauți spun că Nora Luna este copia ta fidelă. Cum sunteți voi ca părinți? Care e cel mai permisiv dintre tine și Cătălin? Și cât de mult o răsfățați?

Noi, deși au trecut trei ani, încă învățăm să fim părinți. Cred că ea ne răsfață mai mult decât noi pe ea și cu siguranță ea e mai permisivă, pentru că eu cred că ea e cea care are răbdare cu noi. E iubitoare și sensibilă, empatică și caldă, hotărâtă și încăpățânată. Are o personalitate destul de puternică pentru un copil de 3 ani. Și sunt mândră că s-a conturat așa.


Nu cred că o răsfățăm în vreun fel. Cred că ne dorim amândoi ca ea să fie bine. Să nu îi lipsească nimic nici pe plan emoțional, nici pe plan material. Dar copilul, am învățat noi, nu are nevoie de multe lucruri materiale să fie fericit. Și dacă sunt sinceră, sinceră, Nora Luna niciodată nu a fost „vrăjită de ceva material. Nu prețuiește lucrurile astea atât cât credeam eu că le prețuiește un copil mic.


Citește și: Feli, despre relația cu Smiley, după 7 ani de prietenie:„Mă uit la el și cred, și simt că…’/ EXCLUSIV

Citește și: Cum gestionează Feli și logodnicul ei momentele tensionate în relație:„La supărare simți că e mai dramă totul. Orgoliul…’/ EXCLUSIV

Citește și: Alex Dima de la PRO TV a devenit tată de băiat:„O minune de copil a venit pe lume’

Citește și: Fiul lui Dani Oțil, prima apariție la TV. Ce a spus prezentatorul despre Luca Tiago, în direct:„Ați înțeles cu cine seamănă copilul’


Ce spune Feli despre al doilea copil și cum își educă fiica

Anul trecut, Nora Luna a apărut pentru prima dată într-un videoclip, odată cu lansarea piesei „Adu-ți aminte. Descrie-ne puțin această experiență! Cum a fost filmări?

I-am cumpărat în primul an multe lucruri, pentru că EU mi-am dorit să le aibă. Ea era bine mersi cu noi, să fie curată, hrănită, sănătoasă și bucuroasă. Totuși, printre puținele lucruri materiale iubește Masha și Ursul, încă un desen animat cu mașinuțe și… dulciurile. Dacă am avea casă din turtă dulce, ar dispărea în scurt timp mâncată de CINEVA! (râde)


Nora Luna a fost minunată la filmarea videoclipului. A ajutat mult și faptul că a fost în familie. În clip apar copiii unor prieteni foarte apropiați nouă. Îmi știe și mie prietenii, parte din echipa de la Hahaha Production, pe lângă care, practic, a crescut ea. (râde) S-a distrat tare și mă bucur, și retrăiesc mereu cât de bine s-a simțit, atunci când mai nimeresc să văd videoclipul.

Mai aveți timp de momente în doi de când s-a născut minunea voastră? Când ați petrecut ultimul weekend sau ați avut ultima escapadă în doi?


Avem. Ultima dată am fost în Sinaia două nopți. (zâmbește)

Ce înclinații, pasiuni ai observat că are fiica ta? Ce îi place să facă?

Încă nu îmi dau seama. E dezinvoltă și foarte expresivă. Ușor ar putea să fie actriță. Dar eu nu știu dacă aș vrea să o văd în lumea Artei. Pentru că Arta, în general, nu e simțită, văzută și apreciată la valoarea ei justă, iar Nora Luna fiind un copil sensibil, ca și mine, sigur o să pună la suflet supărările mai mult decât e cazul. (zâmbește).


„Dacă ceva e scris, se va întâmpla la un moment dat’

Spuneai că, atât tu, cât și Cătălin, vă doriți să mai aveți copii. Chiar v-ați gândit la posibilitatea de a adopta unul, însă ai mărturisit că ți-e teamă să nu faceți diferență între cei mici. Totuși, crezi că acest lucru se va întâmpla la un moment dat? Frica s-a mai redus în timp?

Cred că, dacă ceva e scris, se întâmplă la un moment dat. (zâmbește)


Dacă ar fi să excludem adopția, te-ai vedea din nou mamă?

Nu știi cum te duce viața. (zâmbește)

Sursă foto: Facebook, Instagram