Ce spune Cătălin Crișan despre a treia căsătorie: „Fără nicio ezitare”. Artistul recunoaște că a suferit după divorțuri

.

Ce spune Cătălin Crișan despre a treia căsătorie. În urmă cu o zi, cunoscutul artist a împlinit vârsta de 55 de ani. Cu această ocazie, interpretul celebrei piese „Dacă pleci' a făcut câteva destănuiniri din viața profesională, dar și personală. Cătălin Crișan nu exclude ideea de a se căsători pentru a treia oară, însă recunoaște că ar face acest pas cu mult mai multă prudență. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!


Cătălin Crișan este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi din țară. Cântărețul și-a făcut debutul în muzică la 19 ani, pe vremea când a participat la Festivalul Mamaia. În plan personal, acesta a fost căsătorit cu Lucia Bubulac, de care a divorțat în anul 2009, după 14 ani de căsnicie. Împreună au doi copii, respectiv Daria Cătălina și Raris Andrei. Un an mai târziu, interpretul a făcut cununia civilă cu medicul dermatolog Ioana Alina Cupșa și au devenit părinții unei fetițe în anul 2012. Cu toate acestea, mariajul lor s-a încheiat cinci ani mai târziu. Acum, Cătălin Crișan spune că nu se opune ideii de a se căsători pentru a treia oară, însă recunoaște că experiențele din trecut l-au determinat să fie mult mai precaut.


Ce spune Cătălin Crișan despre a treia căsătorie. După al doilea divorț, artistul a ales să se retragă temporar din lumina reflectoarelor. La șase ani de atunci, cunoscutul cântăreț este pregătit să-și unească destinul cu o altă femeie, însă va avea grijă să facă lucrurile mai calculat decât în trecut.

Citește și: Fiul lui Cătălin Crișan, Raris, și-a lansat prima melodie. Ce relație are cu părinții lui: „Vor fi totdeauna persoanele care vor decide pentru mine’ / EXCLUSIV


Citește și: Fiul lui Cătălin Crișan s-a lansat în muzică. Artistul nu a fost prezent la evenimentul organizat de Raris: „Tatăl meu este de peste 30 de ani un nume’

Citește și: ‘Dacă și eu am copii urâți, înseamnă că sunteți chiori’. Florin Salam, reacție după ce copiii lui au fost jigniți pe Internet

Citește și: „Stătea ghemuită și parcă plângea'. Monica Gabor a vrut să divorțeze de Irinel Columbeanu la scurt timp după nuntă


Ce spune Cătălin Crișan despre a treia căsătorie

La 55 de ani, artistul este pregătit să ajungă din nou în fața altarului. Pentru că a trecut deja prin două divorțuri, Cătălin Crișan spune că nu va face acest pas decât atunci când simte că are alături partenera potrivită.

„Da, fără nicio ezitare, dar cu mai mare precauție’, a spus acesta, potrivit fanatik.ro.

Când vine vorba de regrete, artistul a dat de înțeles că a luat decizii pricipite în viața sentimentală: „Nu m-aș mai grăbi în luarea deciziilor, n-aș mai reacționa la primul impuls, n-aș mai avea atât de mult încredere în oameni, aș avea mai multă răbdare și crede-mă… n-ai spațiu la ziar să-ți povestesc’.


Artistul a suferit după divorțuri

Întrebat despre cele mai grele momente din viața sa, Cătălin Crișan a amintit despre cele două divorțuri prin care a trecut. Artistul nu a rămas în relații prea strânse cu fostele sale soții, iar în urmă cu ceva timp dădea de înțeles că a avutmult de pierdut din cauza acelora relații.

„Moartea străbunicii mele, ale bunicilor, divorțurile, așa zișii prieteni adevărați care la un moment dat și-au dat arama pe față. Ce am simțit  O „liniște’ groaznică. Eu spun așa: cel mai asurzitor zgomot este liniștea absolută’, a adăugat acesta, potrivit sursei citate.


Cum se înțelege artistul cu cei trei copii

Cătălin Crișan susține că are o relație apropiată cu cei trei copii, cărora le oferă toată libertatea de care au nevoie. Artistul nu se consideră un părinte autoritar, ci încearcă să le fie prieten copiilor lui.


„Nu mă mai panichez pentru că tatăl Cătălin Crișan are încredere în copiii lui. Sunt mari, majori și vreau să cred, destul de maturi. Am învățat să le las libertatea anilor frumoși pe care îi parcurg. Mi-am dat seama că este bine să fii prieten cu ei în locul unui părinte autoritar și care nu rezonează cu vremurile de astăzi, bineînțeles până în anumite limite’, a încheiat acesta.

Sursa foto: Facebook