Ce spune Carmen de la Sălciua despre banii câștigați din muzică: "Investesc jumătate în..."

 Raiciu Adriana
.

Ce spune Carmen de la Sălciua despre banii câștigați din muzică. Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai apreciate cântărețe din țara noastră, însă recunoaște că viața de artist nu este atât de ușoară. Se bucură de aprecierea publicului, face bani frumușei din această meserie, însă jumătate din banii câștigați se duc tot în muzică. Iată ce mai spune vedeta despre averea ei.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai apreciate cântărețe de muzică de petrecere. Are zeci de evenimente și reușește tot timpul să le onoreze cu zâmbetul pe buze. Însă, fosta soție a lui Culiță Sterp susține că viața de artist nu este chiar atât de ușoară, indiferent că se câștigă extrem de bine din asta.

Carmen-de-la-Salciua1Carmen-de-la-Salciua1

Citește și: Cum se înțelege Carmen de la Sălciua cu viitoarea soacră: ‘Mulți m-ați întrebat…’

Citește și: Cum se înțeleg Carmen de la Sălciua și saxofonistul Nelu Popa, după 14 ani de colaborare: „Ne-am văzut prima oară în restaurantul actualului ei iubit’

Citește și: De ce Răzvan Simion și Dani Oțil nu se ceartă niciodată:„Nu avem bani să ne dăm împrumut și nici aceleași gusturi la femei’

Citește și: Soprana Irina Baianț se iubește cu un bărbat celebru de la Antena 1.Cu cine și-a refăcut viața după despărțirea de Doru Todoruț, de la Deepcentral

Ce spune Carmen de la Sălciua despre banii câștigați din muzică

Carmen de la Sălciua și-a strâns o comunitate impresionantă de oameni în mediul online. Vedeta extrem de activă pe rețelele de socializare și răspunde mereu la întrebările puse internauți. Recent, în secțiunea de întrebări și răspunsuri de pe Instagram, a fost întrebată de o fană cum este să ai atât de mulți bani și rămâi un om simplu.

Răspunsul artistei nu a întârziat să apară și a precizat faptul că viața de artist nu este atât de ușoară, iar jumătate din banii obținuți din muzică se duc în videoclipuri, drumuri și promovări de imagine.

'Mulțumesc lui Dumnezeu pentru toate! Însă de multe ori oamenii văd doar părțile frumoase ale acestei meserii.E adevărat că e frumoasă meseria de artist, însă nopțile nedormite și oboseala psihică pe care o presupune responsabilitatea ca prestanța ta să fie una memorabilă îi dezvăluie și o parte de sacrificiu. E adevărat, se câștigă din această meserie, dar eu investesc jumătate, dacă nu mai mult, în imaginea mea, videoclipuri, drumuri etc.', a fost răspunsul dat de îndrăgita manelistă.

Carmen de la Sălciua se căsătorește cu Marian Corcheș

Pe lângă cariera de succes, Carmen de la Sălciua trăiește și o frumoasă poveste de dragoste alături de Marian Corcheș. Cei doi îndrăgostiți urmează să se căsătorească, mai repede decât s-ar fi așteptat oricine. 

Marian Corcheș a cerut-o în căsătorie pe Carmen de la Sălciua, când au fost în Dubai, în vacanță, iar acum vor merge în fața altarului și vor spune cel mai sincer DA din viața lor.

sursă foto- Facebook, Instagram

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton