Ce spune Alexandra Velniciuc despre despărțirea părinților ei. De la 3 ani, actrița a fost crescută de tată: „S-au adorat, de aceea eu am ieșit atât de frumoasă”

.

Ce spune Alexandra Velniciuc despre despărțirea părinților ei. În 1984, actorul Ștefan Velniciuc și pianista Mihaela Velniciuc au încheiat o frumoasă poveste de iubire. La acea vreme, fiica celor doi avea 3 ani și a rămas în grija actorului. La peste 30 de ani de la acest moment, actrița Alexandra Velniciuc a vorbit despre emoțiile pe care le simte când se află pe aceeași scenă cu tatăl ei și despre relația părinților.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


Alexandra Velniciuc este una dintre cele mai apreciate actrițe din țara noastră. A avut zeci de roluri și a jucat pe cele mai mari scene ale teatrului românesc. Pe lângă cariera impresionantă, trăiește și o frumoasă poveste de dragoste alături de Șerban Puiu. Într-un interviu recent, actrița a vorbit despre relația actuală a părinților ei, la peste 30 de ani de la despărțire. Cei doi au fost nevoiți să se despartă pentru a-și urma vocația. Alexandra Velniciuc susține că părinții ei s-au iubit enorm și „s-au adorat’, înțelegând, totodată, motivul pentru care nu au putut rămâne împreună.


Ce spune Alexandra Velniciuc despre despărțirea părinților ei. După despărțire, mama actriței s-a mutat în Italia, acolo unde a locuit pentru o perioadă de 30 de ani. Ulterior, aceasta s-a mutat la Viena.

Citește și: Cum a început povestea de iubire dintre Alexandra Velniciuc și soțul ei:'O detestam…'

Citește și: Motivul pentru care Alexandra Velniciuc și soțul ei nu au copii:'Vom regreta, dar o facem deja'


Citește și: Cum arată cea mai numeroasă familie din România. Georgiana a fost însărcinată în fiecare an, în ultimii 20 de ani:„Ne descurcăm bine’

Citește și: Cine este Aza Gabriela.A avut o relație cu fotbalistul Dragoș Nedelcu, „diamantul' lui Gigi Becali

Ce spune Alexandra Velniciuc despre despărțirea părinților ei

Alexandra Velniciuc a susținut că a înțeles motivul despărțirii părinților ei. La vârsta de 10 ani, aceasta și-a reîntâlnit mama, iar momentul a fost extrem de emoționant pentru toți trei.


„Tata m-a însoțit să-mi revăd mama. Aveam zece ani pe atunci. A fost o revedere puternică și pentru ei, pentru că s-au iubit foarte mult, enorm. Dar, după despărțire, fiecare a fost pe drumul lui, cu suferințele lui. Suntem totuși un exemplu de familie, care deși nu am mai mers împreună, nu ne-am certat niciodată. Eu am înțeles motivul pentru care ea a plecat, era un artist cu vânt în pânze, era pianist, iar tata era un actor care nu putea să se manifeste decât în țara lui, și atunci a fost o opțiune de viață. Ai mei s-au adorat, s-au iubit foarte mult, de aceea eu am ieșit atât de frumoasă’, a declarat artista pentru ego.ro.


„Nu e adevărat că mama m-a părăsit’

Alexandra Velniciuc a susținut că a păstrat în permanență legătura cu mama sa, care și-ar fi dorit ca actrița să se mute cu ea în Italia.

„Nu e adevărat că mama m-a părăsit. Mama și-ar fi dorit să mă ia cu ea în Italia, dar eram mică, iar ea nu era încă ferm așezată acolo. Aici, în România, eu aveam însă tot ce era nevoie. Apoi, m-am dus la școală, au trecut anii. Mulțumesc însă lui Dumnezeu că am crescut aici, mă simt mai de aici, decât de acolo. Cu mama nu am rupt însă niciodată legătura, vorbeam la telefon, îmi scria scrisori, ne trimitea pachete cu haine și cu dulciuri.


Nu am întrerupt contactul niciodată. Nu a fost o pată neagră în viața mea, ca să zic că mai apoi am reluat legătura. Mama a locuit vreo 30 de ani în Italia, iar acum e în Viena. O vizitam, dar în ultima vreme mi-a fost mai greu, am multe spectacole, a fost pandemia, n-am mai văzut-o de vreo doi ani… Mă simt cumva și vinovată, căci am senzația că am abandonat-o pe acolo. Dar, sunt conectată cu ea, vorbim des la telefon’, a adăugat aceasta.

„Mama a rupt de tot legătura cu țara’


Actrița a declarat că mama sa nu a mai vizitat România din 1984. Între timp, aceasta s-a recăsătorit și are o fiică, jucătoare de tenis de performanță. La rândul lui, Ștefan Velniciuc formează un cuplu cu Jeanine Stavarache.

„Mama nu a mai fost în România de 38 de ani, din 1984. Nu i-a fost dor de nimic. Aici e un lucru pe care eu sincer nu pot să-l înțeleg, pentru că mie mi-e dor mereu de casa mea, când plec și pentru câteva zile. Mama a rupt însă de tot legătura cu țara asta. Cred că a fost vorba de autoapărare, ca să poată trăi acolo. Mama s-a recăsătorit în acte, am și o soră, în vârstă de 32 de ani, care a făcut tenis de performanță, e italiancă, seamănă cu mine la aer. Iar tata este cu actrița Jeanine Stavarache, de peste 30 de ani, dar nu s-a recăsătorit’, a mai spus actrița.


În ce relații se află părinții actriței

Actrița a susținut că părinții ei au rămas în relații „civilizate’, însă nu vorbesc cu regularitate, ci numai cu ocazia sărbătorilor.

„Mama și tata au rămas în relații civilizate, recunosc, datorită mie. Se salută reciproc, prin mine, de Sărbători, dar nu se sună și nici nu sunt certați’, a încheiat actrița.

Sursa foto: Facebook