Ce sexy este iubita lui Ciprian Marica în costum de baie! A adus pe lume doi copii, dar arată ca un fotomodel

 Oana Pantazi
.

Ioana Marcu, iubita lui Ciprian Marica, arată senzațional după două nașteri, iar de asta s-au convins toți cei care au văzut-o pe superba blondină în costum de baie, la plajă.

Ioana Marcu și Ciprian Marica formează unul dintre cele mai carismatice cupluri ale lumii mondene, superba iubită a fotbalistului impresionând la fiecare apariție a sa. Ioana are însă „pachetul complet” – nu este doar frumoasă, ci și deșteaptă, mama copiilor lui Ciprian Marica fiind absolventă a Facultății de Medicină Dentară.

Chiar dacă a adus doi copii pe lume, Ioana Marcu are un trup de invidiat și nu se sfiește să și-l etaleze. Recent, aflată în vacanță cu familia, iubita lui Ciprian Marica a încins spiritele pe plajă, într-un costum întreg animal print în care arăta fabulos. „Ea e o fată simplă, care nu încearcă să epateze, o fată cu bun gust, dulce și sinceră. Cel mai important pentru mine la o fe­meie e să fie feminină, e cel mai mare atu. Frumusețea nu e primordială. Bineînțeles, primul lucru la care te uiți e aspectul fizic, dar apoi descoperi și alte lucruri', spunea Ciprian Marica despre iubita sa și nu e de mirare ce l-a atras la Ioana.

De ce nu se căsătoresc Ciprian Marica și Ioana Marcu

Într-un interviu pentru VIVA!, Ciprian Marica povestea că el și Ioana sunt fericiți așa și că nu consideră că o hârtie ar schimba lucrurile între ei, așadar, probabil deocamdată, nu vor bate clopotele de nuntă. Poate, cine știe?, când vor merge copiii la școală și vor începe să pună întrebări cu privire la numele diferite de familie ale părinților lor se vor schimba lucrurile…

„La noi nu s-a pus problema, nu am avut niciodată discuții pe tema căsătoriei. Ne e foarte bine așa cum suntem. Nu considerăm că o hârtie ar schimba lucrurile între noi. Dacă ar fi fost vorba despre nemulțumire sau un lucru pe care și l-ar fi dorit, până la urmă nu ar fi fost nicio problemă să o facem. Nu cred în tipare. Pur și simplu, dacă ești fericit în felul tău, de ce ai schimba lucrurile?', spunea Ciprian Marica.

Foto: Instagram, VIVA!

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton