Ce semnificație profundă are cadoul pe care Costi Ioniță i l-a dăruit lui Jador, înainte să părăsească Survivor

 Dumba Gabriela
.

Costi Ioniță a fost eliminat de la Survivor, însă, înainte de a pleca din Republica Dominicană, i-a dăruit lui Jador un cadou de suflet, cu o semnificație profundă. Costi nu este doar producătorul muzical al lui Jador, dar și un bun prieten al acestuia, iar acest lucru este demonstrat și prin cadoul oferit.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Costi Ioniță și Jador s-au susținut reciproc pe parcursul timpului petrecut împreună la Survivor, iar momentul despărțirii a fost unul emoționant.

11722286_10153098069143924_6137905375330155211_o-1024×102411722286_10153098069143924_6137905375330155211_o-1024×1024

Înainte de a pleca acasă, Costi i-a dăruit lui Jador un cadou de suflet, cu valoare sentimentală și o simbolistică aparte, respectiv un tricou negru care are inscripționată 'floarea vieții'. Jador, nu doar că a acceptat darul, dar artistul a și purtat în competiție tricoul primit.

Costi Ioniță a fost unul dintre cei mai echilibrați concurenți de la Survivor, calm și calculat, care i-a liniștit întotdeauna și pe ceilalți concurenți în perioadele de tensiune maximă.

Tricoul pe care i l-a oferit lui Jador are o însemnătate aparte din punct de vedere spiritual. Floarea inscripționată pe tricou reprezintă o figură etalon a geometriei sacre, a Universului și a iubirii neconditionate. Simbolul reprezentat de „Floarea Vieții' este cunoscut din veacuri ca fiind forma ce descrie modul cum se constituie materia din vibrațiile energiei universale. 

Acest simbol mai este numit și limbajul liniștii' sau limbajul luminii'. „Floarea Vieții' este considerată sursa a tot ceea ce există, limbajul primordial al Universului si expresia vizuală a forței vieții, a energiei pure și a legăturilor pline de armonie, potrivit playtech.ro.

Citește și:

David Măruță are și el COVID-19. Cum se simte fiul Andrei și al lui Cătălin

Simina, fosta soție a lui Whats Up, vorbește în premieră despre iubitul ei: „Ne-am cunoscut la muncă’

Unde vor locui fetele cuplului Pepe – Raluca Pastramă, după divorț: „Vor în casa lor!'

Costi Ioniță este vegetarian, face yoga și este pasionat de numerologie

Traiul peste Ocean l-a schimbat total pe artist, de când îi are în anturaj pe Shaggy, Daddy Yankee, J Balvin, Nicky Jam sau Reykon. Costi scoate hituri pe bandă rulantă, iar în 2012 a fost nominalizat la Premiile Grammy, pentru piesa Dame’, interpretată de Shaggy și de Kat DeLuna, însă a devenit foarte credincios și nu uită să-i mulțumească lui Dumnezeu după fiecare reușită.

La 42 de ani, Costi arată complet diferit față de cum îl știau fanii, pe vremea când era în trupa Valahia și cânta, alături de Mihai Trăistariu și Dorin Topală, celebrul hit „Banii și fetele’.

Artistul a devenit vegetarian, face yoga,  iar stilul de viață și l-a modificat complet. El s-a apropiat mai mult Dumnezeu și, uneori, își surprinde fanii cu imagini făcute în bisericile în care merge ca să se roage.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton