Ce semnificație are crucea de pe tricoul purtat de Zelenski în faţa Congresului SUA. Nu este un simbol nazist!

.

Ce semnificație are crucea de pe tricoul purtat de Zelenski în faţa Congresului SUA. Volodimir Zelenski este unul dintre cei mai apreciați oameni în acest moment! El a reușit să rămână solidar față de țara sa și nu s-a retras în momentul în care Rusia a decis să o atace. Miercuri, președintele Ucrainei s-a adresat Congresului Statelor Unite ale Americii, purtând un tricou verde, ce avea desenată o cruce în partea inimii. Iată ce reprezintă acest semn!

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Ce semnificație are crucea de pe tricoul purtat de Zelenski în faţa Congresului SUA. Volodimir Zelenski face tot ce îi stă în putință să pună stop conflictului dintre Rusia și Ucraina. Zilele trecute, el chiar s-a adresat Congresului SUA pentru a solicita mai mult sprijin pentru a respinge invadatorii ruşi. Acesta a purtat un tricou verde, militar, care prezenta o cruce în partea inimii. Iată ce reprezintă acest simbol!

Abia acum s-a aflat ce reprezintă, de fapt, acele simboluri. Iată despre ce este vorba!


Citește și: Zelenski cere o întâlnire cu Putin, pentru a pune capăt conflictului:Se pot face compromisuri, dar nu trebuie să fie o trădare a țării mele

Citește și: Olena Zelenska, soția lui Volodimir Zelenski, a transmis o scrisoare deschisă întregii lumi:Acest război este purtat împotriva populației civile

Citește și: Antonia, primele detalii despre nunta cu Alex Velea:„Vom face un…

Citește și: Cum a reacționat Laura Cosoi, după ce a văzut o fotografie cu fiica Ginei Pistol și a lui Smiley.Gestul i-a uimit pe fani!


Ce semnificație are crucea de pe tricoul purtat de Zelenski în faţa Congresului SUA

Ce semnificație are crucea de pe tricoul purtat de Zelenski în faţa Congresului SUA. Volodimir Zelenski a purtat miercuri un tricou pe care era inscripționată o cruce, fix în zona inimii. Deși mulți nu au înțeles semnificația acesteia, adevărul este că reprezintă emblema Forţelor Armate ale Ucrainei.

Prin afişarea acesteia, Volodimir Zelenski trimite un mesaj de solidaritate cu toţi militarii ucraineni aflaţi pe front. Ba mai mult, el își arată aprecierea și mulțumirea pentru toți cei care au fost alături de Ucraina în ultimele săptămâni.


Regimul de la Kremlin a încercat să speculeze situaţia, spunând că semnul ar fi, de fapt, unul nazist. Această informație a fost infirmată deoarece este clar ce reprezintă crucea de pe tricul președintelui.


Vrea să se întâlnească cu Vladimir Putin

Volodimir Zelenski susține că va face tot ce este posibil pentru a opri acest război. El a subliniat că este dispus să se întâlnească cu Vladimir Putin pentru a ajunge la un punct comun. Mai mult decât atât, președintele Ucrainei este de părere că acest conflict se va transforma în al Treilea Război Mondial, dacă încercările sale de pace eșuează.

Dacă există doar 1% șansă ca noi să oprim acest război, cred că trebuie să profităm de această șansă. Trebuie să facem asta. Vă pot spune despre rezultatul acestor negocieri. În orice caz, pierdem zilnic oameni, oameni nevinovați pe teren. Dar, din păcate, demnitatea noastră nu va salva vieți. Deci, cred că trebuie să folosim orice format, orice șansă pentru a avea o posibilitate de negociere, posibilitate de a vorbi cu Putin. Dar dacă aceste încercări eșuează, asta ar însemna că acesta este al Treilea Război Mondial, a mai spus Zelenski.

Sursă foto: Arhivă VIVA!, Captură ecran