Ce semnifică inelul de logodnă pe care Bibi l-a primit de la Antonio Pican: „Când văd albastru, simt că…”

.

Bibi și Antonio Pican formează unul dintre cele mai fresh cupluri de la noi și, împreună, fac senzație pe YouTube, adunând milioane de fani. După ce a fost cerută în căsătorie anul trecut, artista a vorbit deschis despre nuntă, familie și relația cu celebrul vlogger.

Invitată la Podcastul lui Damian Drăghici, Bianca Mihaela Lixandru (19 ani) a lămurit că încă încă nu-și dorește o familie, mai ales că se concentrează pe cariera profesională și pe studii. Actrița din serialul Profu, marca Pro tv, se află în primul an la o facultate de comunicare din București.


Suntem foarte tineri, nu facem nuntă. E o poveste frumoasă de dragoste, dar suntem foarte mici încă, ne axăm pe carieră. Vrem să ne terminăm studiile și după vedem ce se întâmplă. A fost un pas pe care el l-a simțit să-l facă, ceva ce ne-a unit și mai tare. A fost doar o cerere, un inel, nu urmează și nuntă, și copii. Nu îmi doresc să am un singur copil pentru că și eu, și Antonio mai avem frați. Eu prefer doi’, a lămurit ea la podcast.

Ce semnifică inelul de logodnă pe care Bibi l-a primit de la Antonio Pican: „Când văd albastru, simt că…’


La începutul lui 2021, Bibi își anunța fanii de pe rețelele sociale că a spus un mare „Da!’, atunci când logodnicul ei a cerut-o în căsătorie înainte să împlinească un an de relație. Totul s-a întâmplat în aeroport, înainte să plece într-o vacanță în Dubai. Artista i-a povestit lui Drăghici, la podcast, ce semnifică inelul pe care l-a primit: 

Inelul este albastru, iar albastrul înseamnă foarte mult pentru mine: divinitate și, în special, ochii mamei mele. Când văd albastru, simt că mama mea e lângă mine’, a mărturisit vloggerița. 


Am văzut în Antonio un bărbat extraordinar’

Ambii artiști împărtășesc aceleași pasiuni, ceea ce i-a unit și mai mult în cei doi ani de relație.

Mi-a plăcut foarte mult că am văzut în Antonio un copil foarte dulce, dar în același timp și un bărbat extraordinar. În Antonio, l-am văzut pe tatăl meu pe care îl iubesc din tot sufletul meu. De când am fost mică mi-am zis că dacă partenerul meu, cu care să mă căsătoresc și să am o familie, nu e nici măcar 10 % din tatăl meu, atunci nu am putea conviețui. La tata, am văzut cum trebuie tratată o femeie, cât de frumos o iubește pe mama mea, cum mereu îi face surprize, cum întreține familia, nu în sens material’, a povestit vloggerița.


În 2016, Bibi a dat lovitura cu hitul „Ciocolata’, o piesă care a ajuns la 55 de milioane de vizualizări pe YouTube, în timp ce Antonio Pican este solist și compozitor, care a colaborat cu nume cunoscute din industria muzicală, printre care Anda Adam și Liviu Teodorescu.

Poți urmări podcastul integral pe YouTube