Ce se întâmplă între Andreea Bănică și Claudia Pătrășcanu, după ce a ajutat-o în scandalul cu Bădălău: "Nu pot eu să decid"

.

Andreea Bănică este una dintre cele mai bune prietene ale Claudiei Pătrășcanu și a susținut-o încă de la începutul scandalului ei cu Gabi Bădălău. Andreea Bănică spune că nu vrea să se amestece în problemele de familie ale fostei ei colege de scenă, însă i-a dat un sfat important.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

După ce a fost chemată ca martor în procesul de divorț dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, Andreea Bănică spune că și-a ajutat cât de mult a putut prietena în problemele ei de familie, însă nu-i place să intervină mai mult decât este necesar. Andreea spune că a sfătuit-o pe Claudia să nu mai expună în spațiul public toate intimitățile din căsnicia ei, așa cum cântăreața a făcut în ultimul an.


Eu am ajutat-o cât am putut s-o ajut. Nu mă interesează deloc să vorbesc despre familia ei. Nu sunt genul să mă bag în astfel de scandaluri și am sfătuit-o întotdeauna pe Claudia să stea liniștită și să nu vorbească deloc. Nu pot eu să decid’, a spus Andreea Bănică la Xtra Night Show.


Andreea Bănică spune că nici nu-i putea întoarce spatele Claudiei, mai cu seamă că este una dintre puținele prietene pe care aceasta le are și care să nu fie și prietena comună a soțului.

Cred că în perioada aceea prietenele ei erau prietene de familie și nu cred că a putut să apeleze la ele. Eu eram aproape de ea, dar celelate probabil că erau în jurul famiiliei și nu i-a fost ușor să apeleze la ele. Atunci a apelat la mine’, a mai spus cântăreața.

În urmă cu ceva timp, Andreea Bănică a povestit momentul când Claudia a fost dată afară din casă de Gabi Bădălău.


„Exact așa mi-a zis: „Blondo, m-a dat afară din casă. I-am zis să mă lase să vin să mă adun. Mi-am sunat șoferul cu duba să merg să o iau pe Claudia. (…)Singura mea conversație cu Bădălău a fost când am luat-o pe Claudia de acolo. Am vrut să îi arăt latura cea mai frumoasă a vieții lor: copiii. Nu m-aș fi dus la TV niciodată să vorbesc, a subliniat Andreea Bănică.


„Este mamă. Este prietena mea. O cunosc de o viață. Eu am luat-o de acasă atunci. M-am ocupat de mai multe lucruri de atunci. Am încercat să consiliez relația dintre ei. Este strict problema lor de agresiune. Nu vorbesc de așa ceva. În sală, normal, ca în orice sală de judecată se întâmplă lucruri. Mi se pare tot timpul că cineva de oprește. Însă susțin toate mamele, femeile din lumea asta. sunt o feministă convinsă și țin foarte mult la acești copii. Asta m-a făcut să fiu aici. Îi iubesc foarte mult. Sunt mamă și știu ce înseamnă cât de greu este să îi crești când nu ai ajutor, a mai transmis vedeta acum două luni.


Citeste si: Lovitură pentru Claudia Pătrășcanu! Gabi Bădălău cere custodia copiilor: „Au un viitor mai bun alături de familia mea!'

Citește și: Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat.O nouă lovitură pentru Claudia Pătrășcanu

Citește și: Gabi Bădălău, scuipat de Claudia Pătrășcanu. De ce nu a putut să-și vadă copiii:A ieșit un mare scandal

Gabi Bădălău, atac la Andreea Bănică

În timp ce Bădălău a apelat la ajutorul bonei copiilor, din partea cântăreței va depunde mărturie Andreea Bănică, despre care afaceristul spune că nici nu a fost la ei în casă.


Mă aștept la lucruri bune, sănătoase pentru copii și să se termine decizia asta. O să mai fie multe termene, multe probe, o să mai dureze din păcate. Se audiază un martor din partea mea, avocatele ei pun întrebări martorei mele și invers.

Cum am spus sunt doi martori. Nu vreau să comentez ce spune Claudia, 90% din ce spune sunt baliverne. Este fosta menajera și bona copiilor, martora mea care va spune adevărul și martora ei, Andreea Bănică, care nici nu a fost în casă la noi. Nu știu ce ar putea să spună ea. Prima dată când a venit la noi în curte a fost ca să o ia pe Claudia de acasă, spunea Gabi Bădălău pentru Antena Stars înainte de proces.


Gabi Bădălău i-a propus o înțelegere Claudiei Pătrășcanu

De dragul copiilor, Gabi Bădălău este dispus să ajungă la o
înțelegere cu Claudia Pătrășcanu și speră că și ea va fi de acord cu
propunerea lui.


‘Îmi doresc să vină la Bucureși cu copiii să îi creștem
împreună. Îmi doresc lucruri naturale și sănătoase cum își doresc și
alte milioane de părinți pentru copiii lor.

Nu mai vreau scandal, nu vreau circ. Îmi doresc asta
oferindu-i Claudiei și copiilor o liniște și o stabilitate financiară, o
casă și școli bune. Ea vrea bani și circ și să lanseze melodii, nu a
acceptat propunerea mea. Lăsăm instanța să decidă
, a mai spus acesta.