Ce se întâmplă în viața amoroasă a Mihaelei Bilic, după despărțirea de doctorul Constantin Stan: „Îmi place să cred că sunt împlinită” / EXCLUSIV

.

Ce se întâmplă în viața amoroasă a Mihaelei Bilic, la 13 ani de la despărțirea de doctorul Constantin Stan? Răspunsul l-am aflat chiar de la ea, în paginile revistei VIVA! de Martie. Mihaela Bilic și Constantin Stan au fost împreună mai bine de un deceniu, dar au ajuns la separare, chiar dacă unii și-i imaginau împreună până la adânci bătrâneți. Iată care este acum statusul sentimental al nutriționistei!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


Toată lumea o cunoaște pe dr. Bilic, dar mai puțini pe Mihaela Bilic. Pe cât ești de cunoscută datorită profesiei tale, pe atât de bine ai reușit să fii de discretă cu viața personală. Ce ar trebui să știm despre tine, Mihaela Bilic?

Sunt o persoană timidă, copilăroasă și în același timp pasională, curioasă, extremistă. Din acest amestec de emoții, s-ar putea ca de multe ori să fiu percepută greșit, fie arogantă, fie distantă, fie inaccesibilă. Sunt un om cât se poate de normal și obișnuit, mult mai preocupat și frământat de o mulțime de aspecte din viață decât se vede la televizor.


Sunt foarte preocupată de probleme sociale și aspecte de zi cu zi ce se regăsesc în afara ariei mele profesionale. Am pasiuni pe care nimeni nu le-ar bănui: îmi place să merg la magazinele de bricolaj și sunt foarte bună la amenajări de interior (pun gresie și faianță).

Citește și: Mihaela Bilic, despre dorința neîmplinită de a avea un copil: ‘Universul s-a opus. A fost cinic și mi-a încurcat planurile’


Citește și: De ce s-au despărțit Mihaela Bilic și doctorul Constantin Stan, după 13 ani de relație: „Te rog doar să nu mă urăști pentru asta’

Citește și: Bianca Pop este însărcinată și va avea o fetiță: „Am aflat când eram deja gravidă în luna a cincea'

Citește și: Alexandru Abagiu este noul jurat la Bravo, ai stil!, alături de Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu

Ce se întâmplă în viața amoroasă a Mihaelei Bilic, după despărțirea de doctorul Constantin Stan


Ești pe deplin fericită de felul în care arăți și te simți acum, atât pe exterior, cât și pe interior?

E un cuvânt mare „fericire. Dacă ar fi să fac o listă cu bune și rele legate de persoana mea, cu siguranță că nemulțumirile și defectele ar fi mai numeroase. Deci, sunt un om normal, nemulțumit de propria persoană, dar asta face căutarea și efortul de zi cu zi mai interesante, pentru că prea multă mulțumire de sine duce la narcisism și nu vrem să ajungem la asta.

Este Mihaela Bilic un om care iartă ușor, atât în ceea ce îi privește pe ceilalți, dar mai ales pe tine însăți? Care sunt lucrurile care te nemulțumesc la tine, dar la cei din jur?


Din păcate, iertarea și răbdarea sunt două calități care îmi lipsesc. Sunt extrem de critică atât cu mine, cât și cu cei din jur. Încă mai lucrez la capitolul toleranță și cel mai greu îmi este să trec cu vederea lipsa de respect și nepăsarea, ca să nu spun nesimțirea.


„Îmi place să cred că sunt împlinită, chiar dacă sunt singură’

Te iubești și iubești în prezent? Există cineva în viața ta în momentul de față? Ai un partener?

La capitolul iubire pentru mine, mai am de exersat. Am aflat târziu că nu relațiile îți oferă echilibru și împlinire. Într-o relație intri știind cine ești, ce îți place și ce îți dorești. Relația trebuie să îți aducă un bine suplimentar, nu binele pe care îl ai de unul singur.

Contrar replicii celebre din „Jerry Maguire, nu trebuie să așteptăm pe cineva să ne completeze! Așa că îmi place să cred că sunt împlinită, chiar dacă sunt singură, dar asta nu înseamnă că refuz împlinirea în doi.


CITEȘTE INTERVIUL INTEGRAL ÎN VIVA! DE MARTIE! REVISTA SE GĂSEȘTE LA PUNCTELE DE DIFUZARE A PRESEI!

Sursă foto: Facebook, PRO TV, Arhivă VIVA!