Ce se întâmplă în primul episod din serialul „Clanul”. Theo Rose joacă rolul unei avocate de succes

.

Ce se întâmplă în primul episod din serialul „Clanul'. Luni, 19 septembrie, are rol premiera celui mai așteptat serial al toamnei. Primul episod îi va pune față-n față pe telespectatori cu personajele principale ale acțiunii și cu scenariul bazat pe lupta dintre Poliție și Mafie.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


Serialul regizat de Anghel Damian se bazează pe formatul Insider, fiind o adaptare în care telespectatorii vor avea ocazia să descopere lupta clasică dintre oamenii legii și grupările de crimă organizată. În rolurile principale, cei de acasă îi vor descoperi pe Denis Hanganu, care-l va juca pe Tudor Achim, un ofițer intrat în dizgrație și Marian Olteanu, David Pribeag, mâna dreaptă a comisarului Costoiu. Primul episod al serialului este unul intens și dinamic, iar telespectatorii vor putea face primul pas într-un univers în care forțele binelui vor lupta cu cele ale răului.


Ce se întâmplă în primul episod din serialul „Clanul’. Anghel Damian este cel care a scris scenariul, fiind, în acest moment, cel mai tânăr scenarist și regizor din România. Acesta a susținut că a ales „cei mai potriviți actori pentru serial’ și că este „al dracului de mândru’ de rezultatul final.

Citește și: Când începe serialul românesc „Clanul’, la PRO TV.În ce zile se difuzează


Citește și: Cum se înțelege Denis Hanganu cu Theo Rose. Sunt iubiți în serialul „Clanul’:„Se va remarca și în nivelul calității cinematografice’ / EXCLUSIV

Citește și: De ce înmormântarea Reginei Elisabeta are loc la Westminster Abbey.Catedrala nu a mai găzduit funeralii regale din 1760

Citește și: Ce scrie pe biletul de pe sicriul Reginei Elisabeta și ce semnificație au florile din coroana funerară

Ce se întâmplă în primul episod din serialul „Clanul’


În această seară, telespectatorii vor face cunoștință cu primele personaje din serial. Alături de Denis și Marian Olteanu, Theo Rose își va face debutul în lumea actoriei. Aceasta interpretează rolul Verei Maximilian, avocata grupării infracționale din serial, potrivit ProTV.

Primul episod al serialului le va permite telespectatorilor să facă cunoștință cu Tudor Achim și cu David Pribeag, aduși la viață de către cei doi actori menționați mai sus, care se vor întâlni în posturi total neașteptate.


„Care viață? Ai semnat o hârtie și m-ai terminat’, va spune în această seară Tudor în fața Comisarului Costoiu. Scena va fi una intensă și se va ajunge în punctul în care personajul se va afla cu un pistol în fața celui care ar fi putut să-i creioneze viitorul la care a visat.


Ce rol va interpreta Carmen Tănase

În cadrul serialului, Carmen Tănase va juca rolul Luminiței, mama lui Tudor. Se pare că povestea acesteia este strâns legată de unul dintre cei mai temuți mafioți, respectiv Bebe Măcelaru, rol jucat de George Mihăiță.

 „Bebe Măcelaru ăsta mi-a distrus mie viața’, va spune Luminița, personaj adus la viață de îndrăgita actriță.

La rândul ei, Theo Rose va avea un debut spectaculos în actorie, interpretând un personaj puternic, capabil de orice pentru a-și apăra familia și imperiul clădit de tatăl ei.

Sursa foto: Facebook