Ce se întâmplă în prima ediție de la ”Românii au talent”, sezonul 13: „La nivelul ăsta nu am mai văzut. Am revelația că...”

.

Ce se întâmplă în prima ediție de la 'Românii au talent', sezonul 13. Astăzi, 20 ianuarie, la ora 20:30, pe Pro TV, are loc marea premieră a unuia dintre cele mai râvnite și urmărite show-uri TV. Ei bine, așteptarea a luat sfârșit, iar spre deosebire de alte sezoane, acesta vine cu mai multe noutăți. Alături de Smiley și Pavel Bartoș, cei care dau startul de fiecare dată, jurații sunt pregătiți să fie cuceriți de către concurenți. Ce-i drept, prima ediția o să fie una de neuitat!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!


De mai bine de zece sezoane, premiera emisiunii ‘Românii au talent’ era în prima săptămână din luna februarie. Lucrurile au luat o altă întorsătură, iar spre surprinderea telespectatorilor, a început cu aproximativ două săptămâni înainte. Nimeni nu se așteaptă ce concurenți vor fi diseară pe scenă, însă noi vă dăm un pont: o să fiți impresionați.

Cea mai mare scenă a telentului își aprinde luminile pentru sute de concurenți. Jurații sunt, ca de fiecare dată, cu sufletul la gură, neștiind cu ce surprize vor fi întâmpinați de către cei ce vor să își arate abilitățile, dar mai ales talentul. În formula completă,  Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete sunt pregătiți să ofere ‘trei de da’ sau să apese butonul magic!


Citește și: Cu ce se ocupă acum Emanuel Ion, tânărul nevăzător din finala Românii au Talent: „Eram cel mai negativist om'

Citește și: Când începe Românii au Talent, sezonul 13. Așteptarea a luat sfârșit!

Citește și: Cum și-a cucerit Pavel Bartoș soția în urmă cu mai bine de 20 de ani: „Ne-am descoperit pe parcurs'

Citește și: Răzvan Botezatu și iubitul lui s-au despărțit: „Sunt singur. Îl caut pe…’

Ce se întâmplă în prima ediție de la ‘Românii au talent’, sezonul 13


Mai sunt doar câteva ore până când telespectatorii se vor așeza în fața micilor ecrane și se vor bucura de prima ediție a unui nou sezon. Fiecare concurent pășește cu teamă și cu frica butoanelor roșii, care sperăm să se apese cât mai rar. Totuși, nu putem uita de cele zece butoane aurii. Câte 2 pentru fiecare jurat, gata să fie apăsate și să ofere șansa unei calificări directe în semifinale. Ediția din seara aceasta vine cu un amalgam de momente, care de care mai speciale și captivante.


Dragoș Bucur: ‘Emoțiile te-au copleșit’

Printre cei care pășeșc sfios pe scenă în prima ediție din sezonul 13 de la ‘Românii au talent’ se numără și un puști de 12 ani, din Amara. Visează de la 5 ani să ajungă pe scenă, însă emoțiile și trăirile puternice își spun cuvântul. Jurații nu sunt însă duri cu el, astfel că Dragoș Bucur îl încurajează cum știe el mai bine: „Emoțiile te-au copleșit. Ce sfat va primi adolescentul și dacă reușește să impresioneze juriul, rămâne de văzt.


Tot în ediția de diseară, singurul ‘blues man din țară vine în emisiune. Este un om vesel care cuprinde în sufletul său melancolia lumii. „Blues este o stare care îți dă liniște, declară el, în timp ce își face momentul magic. Ce piesă va alege să interpreteze și cum vor reacționa cei din jur când o aud, vom afla tot în câteva ore. 


Smiley: ‘La nivelul ăsta nu am mai văzut’

Prima ediție din sezonul 13 este una presărată cu numeroase momente care vor lăsa jurații, cât și telespectatorii fără cuvinte. La un moment dat, din culise, Smiley va spune că „la nivelul ăsta nu am mai văzut. Știm că v-am trezit curiozitatea, însă rămâne de văzut diseară despre ce moment este vorba. Totodată, Mihai Bobonete il completează pe Andi Moisescu: „Se pare că sezonul ăsta am revelația,care a spus în timpul unui număr faptul că totul ‘este despre capacitatea de a crea spectacol.

Sursă foto: Facebook / Instagram