Ce se întâmplă dacă furi poze de pe Internet. Emily Ratajkowski, 150.000$ daune pentru o postare pe Instagram!

 Oana Pantazi
.
Emily Ratajkovski, unul dintre cele mai faimoase fotomodele, este pe cale să plătească o sumă uriașă unui fotograf, a cărui poză a folosit-o pe contul ei de socializare fără permisiune. Iată cât o costă pe Emily Ratajkowski o poză postată pe Instagram!
Emily Ratajkowski, cunoscută și ca femeia cu cei mai frumoși sâni naturali din lume, nu degeaba are 24 de milioane de urmăritori pe Instagram… Iată însă că, din dorința de a-și delecta fanii cu poze cât mai artistice, actrița și modelul în vârstă de 28 de ani a făcut o greșeală care acum o ustură la buzunar.Emily Ratajkovski a postat pe Instagram o fotografie care nu-i aparținea, fără a menționa sursa, iar autorul ei a dat-o în judecată. Se spune că o fotografie face cât o mie de cuvinte, însă în cazul tinerei actrițe aceasta a ajuns să valoreze mult mai mult, respectiv 150.000 $. Emily și compania ei, Emrata Holdings Inc., au fost date în judecată de fotograful și paparazzo-ul profesionist Robert O’Neil.

Fotografia lui Emily Ratajkowski a stat doar 24 de ore pe Instagram

Conform documentelor obținute de publicația E! News, fotograful i-a intentat proces lui Emily Ratajkowski din cauza unei fotografii de pe Instagram. Chiar dacă poza cu pricina a fost postată într-un story, deci nu a rămas mai mult de 24 de ore pe contul ei de socializare, pentru O’Neil a fost de ajuns! A dat-o în judecată pe Emily, menționând că nu a respectat drepturile de autor – nemenționând copyright-ul – și că nici nu i-a cerut permisiunea de a posta poza pe pagina sa de Instagram.

Pe scurt, fotografia pe care Emily Ratajkowski a postat-o pe Instagram, în care modelul apare pe o stradă din New York, cu chipul ascuns artistic de un buchet de flori, s-ar putea să o coste nu mai puțin de 150.000 $ (atât a cerut fotograful), și asta doar pentru că nu a menționat numele autorului.

În plus O’Neil a cerut și tot profitul de care Emily a beneficiat de pe urma muncii lui… În concluzie, de acum înainte Emily Ratajkowski va fi, cu siguranță, mult mai atentă cu postările de pe Instagram… Sau, cine știe, ar putea să se mute în România, unde nu se respectă drepturile de autor la niciun nivel!

Foto: Instagram

 

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton