Ce se întâmplă în culisele prezentărilor de modă ale lui Cătălin Botezatu: „Știu să înjur și să urlu la manechine în toate limbile”

.

Ce se întâmplă în culisele prezentărilor de modă ale lui Cătălin Botezatu. Este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați creatori de modă de la noi din țară, având o carieră de aproape trei decenii în acest domeniu. Într-un interviu recent, acesta a dezvăluit ce se întâmplă în backstage, la prezentările de modă internaționale. Iată declarațiile designerului!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


Ce se întâmplă în culisele prezentărilor de modă ale lui Cătălin Botezatu. În anul 1996, Cătălin Botezatu și-a deschis prima casă de modă în țară și a lansat numeroase colecții. Este singurul creator de modă care se ocupă personal de toate aspectele prezentărilor sale, începând de la design, scenariu, scenografie, regie, coloană sonoră, styling, etc. De-a lungul anilor, a primit numeroase premii pentru activitatea sa, fiind proprietarul a trei fabrici de confecţii în Romania, cinci magazine proprii în ţară, dar și un magazin în Milano.


Ce se întâmplă în culisele prezentărilor de modă ale lui Cătălin Botezatu. Recent, creatorul de modă a făcut câteva declarații despre ceea ce se întâmplă în backstage, la prezentările sale de modă. Acesta susține că este o fire exigentă, ca dovadă a profesionalismului său.

Citește și: Cătălin Botezatu, replică pentru Andreea Tincu, designerul care o îmbracă pe Carmen Iohannis:'Asta nu e o scuză pentru nimeni'


Citește și: Designerul lui Carmen Iohannis, o nouă reacție la adresa lui Cătălin Botezatu, pe tema rochiei de la funeraliile Reginei Elisabeta a II-a: „Nu este critic de modă'

Citește și: De ce a lipsit Ramona Olaru de la Neatza cu Răzvan și Dani:„Era necesar să…’. Irisha a înlocuit-o

Citește și: Văduva Piticului Colorado, replică dură pentru Bianca Drăgușanu, după derapajul la adresa femeilor scunde:'Dacă ești înalt și nu ai minte…'


Ce se întâmplă în culisele prezentărilor de modă ale lui Cătălin Botezatu

Creatorul de modă a recunoscut că este exigent când vine vorba de colaborarea cu manechinele, cu atât mai mult cu cât își dorește ca fiecare show să fie excepțional. Acesta a susținut că are o atitudine diferită în backstage, motiv pentru care a fost catalogat drept „rău’.

„Da. Sunt exigent. Nu sunt rău. A fi exigent nu înseamnă a fi rău. Sunt un profesionist, vreau să fiu un profesionist, să rămân așa, și atunci poate că lumea mă cataloghează că sunt un pic mai răuț, dar eu de fapt sunt exigent. Dar, da, știu să înjur în toate limbile și știu să urlu la manechine în toate limbile. (…)


Rareori vin cu modele de acasă. 90% sunt modele internaționale. Fac casting în orașul respectiv. Cum am făcut acum la Paris, am făcut și în Atena, și New York. Mint. La Atena am avut 10 românce și 2 băieți, dar restul, până la 45, au fost toate națiile’, a susținut Cătălin Botezatu, potrivit ego.ro.


Creatorul de modă a avut o prezentare grandioasă în Grecia

Cătălin Botezatu a mărtursit că cea mai fumoasă prezentare de modă a sa  avut loc în Grecia. Acesta a avut un public de 6000 de persoane și a avut ocazia să întâlnească alți designeri celebri.

„Mai frumos decât să faci prezentarea la Acropole, în fața a 6.000 de persoane, cu Acropole în spate, cu un show de 80 de outfit-uri, cu 45 de modele, cu toate vedetele lumii și ale Greciei, nu se poate. A fost divin!. (…)

A fost funny. În afara faptului că în backstage-ul acela unde au fost și alți creatori erau peste 400 de modele și, deși era un backstage mare, ne călcam în picioare, în rest a fost funny. M-am întâlnit și cu cucoana asta care cântă „Jerusalema’, foarte drăguță de altfel, care mi-a propus o colaborare atât împreună cu ea, cât și împreună cu managerii și cântăreții pe care ea îi manageriază. Am socializat cu marii cântăreți greci care au performat în seara aceea la Atena. A fost un party wow’, a adăugat acesta, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook & Instagram