Ce se întâmplă cu spectacolele în care joacă Monica Odagiu, după accidentul mortal. Cosmin Seleși: „Doamne ferește! Nu pot...”

 Ifrim Georgiana
.

Duminică, 9 aprilie, Monica Odagiu a accidentat mortal un pieton, în București. Potrivit spuselor actriței, tânărul de 35 de ani s-ar fi aruncat în fața autoturismului și nu l-a putut evita. Se pare că următoarele spectacole ale acesteia au fost amânate, iar Cosmin Seleși, colegul ei de breaslă, a făcut primele declarații despre tragicul eveniment. Iată ce a spus acesta!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Monica Odagiu a fost implicată duminică, 9 aprilie, într-un accident de circulație, pe o stradă din Capitală, în urma căruia un bărbat de 35 de ani și-a pierdut viața. După tragicul eveniment, actrița de 26 de ani a postat un mesaj dureros pe rețelele de socializare, mărturisind că este marcată de cele întâmplate și că „primele ei gânduri merg spre o familie care a pierdut pe cineva iubit'. Potrivit primelor informații, se pare că Monica Odagiu nu se afla sub influența alcoolului sau a altor substanțe la momentul producerii accidentului.

mon-11mon-11

În luna aprilie, Monica Odagiu ar fi trebuit să susțină mai multe spectacole prin țară, alături de Cosmin Seleși și Paul Ipate. Astăzi, 10 aprilie, cei trei actori ar fi trebuit să joace comedia „Te despart de nu te vezi', pe scena Centrului Cultural Reduta din Brașov, însă reprezentanții insitutului de cultură au anunțat că evenimentul a fost amânat.

Citește și: Primele imagini cu accidentul mortal în care a fost implicată Monica Odagiu. Detalii tulburătoare din momentul impactului

Citește și: „Nu îmi ies din minte acele clipe teribile în care acel om s-a stins”. Primul mesaj postat de Monica Odagiu pe rețelele sociale, după ce a accidentat mortal un pieton

Citește și: Alexandra Stan ar avea o relație cu fotbalistul Altay Bayindir, potrivit presei din Turcia: „Care erau șansele? Cred că acum sunt…”

Citește și: Monica Tatoiu a fost atacată cu pietre de un elev, când era profesoară: „Băiete, eu sunt în evidența Spitalului 9, de nebuni. Ca atare, pot să te și omor”

Ce se întâmplă cu spectacolele în care joacă Monica Odagiu

Astăzi, Monica Odagiu ar fi trebuit să joace comedia „Te despart de nu te vezi' pe scena Centrului Cultural „Reduta' din Brașov, însă spectacolul a fost amânat. Reprezentanții insitutului de cultură au făcut anunțul, precizând că cei care și-au procurat bilete își pot recupera banii. Totodată, reprezentația ar urma să fie reprogramată în luna septembrie.

„Spectacolul Te despart de nu te vezi! nu se va juca azi, va fi amânat probabil în septembrie. Cine dorește poate cere banii înapoi', a declarat un reprezentant al institutului de cultură.

Lista spectacolelor pe care Monica Odagiu trebuia să le susțină în luna aprilie:

10 Aprilie – Te despart de nu te vezi – Brașov,

17 Aprilie – O noapte furtunoasă – Sala Studio,

18 Aprilie – Te despart de nu te vezi – Oradea,

19 Aprilie – Te despart de nu te vezi – Baia Mare,

20 Aprilie – Te despart de nu te vezi – Bistrița,

21 Aprilie – Te despart de nu te vezi – Targu Mureș,

23 Aprilie – Totul sau nimic – Sala Gloria ora 16:00,

26 Aprilie – O noapte furtunoasa – 19:30 – Palatul Copiilor,

27 Aprilie – Iubirea e un lucru foarte mare – Ploiești,

29 Aprilie – O noapte furtunoasă – Cluj.

Ce spune Cosmin Seleși despre accidentul provocat de Monica Odagiu

Cosmin Seleși, coleg de scenă al Monicăi Odagiu, a făcut primele declarații despre accidentul mortal provocat de actriță. Fostul prezentator de la „Te cunosc de undeva' a preferat să nu comenteze tragicul eveniment, arătându-se afectat, la rândul lui, de cele întâmplate.

„Nu comentez. Doamne ferește! Iertare, nu pot vorbi', a declarat actorul pentru Playtech Știri.

Monica Odagiu, primul mesaj după accidentul mortal

La scurt timp după ce a provocat accidentul mortal în zona Anteneului Român, Monica Odagiu a publicat un mesaj referitor la tragicul eveniment. Actrița de 26 de ani spune că este profund marcată de cele întâmplate, manifestându-și, totodată, sprijinul față de familia victimei.

„Astăzi am trăit o experiență tragică, fiind pusă într-o situație in care efectiv nu am mai avut ce să fac decât să privesc neputincioasă cum se stinge un om în fața mea, deși am incercat să evit acest tragic eveniment. Sunt traumatizată pentru că nu îmi ies din minte acele clipe teribile în care acel om s-a stins și nu doresc nimănui să treacă prin asta. Îmi cer scuze tuturor celor care așteptau o reacție imediată din partea mea, dar vă rog să mă credeți că în acele momente nu am fost în stare.

Departe de mine gândul de a ascunde vreo chestiune relevantă vizavi de acest tragic eveniment și vreau să subliniez că totul a fost înregistrat pe camerele video, iar cei care se ocupa de caz si au apucat să le verifice apreciază că nu am greșit, reacțiile mele în acele clipe fiind firești și corecte. Primele mele gânduri merg spre o familie care astăzi a pierdut pe cineva iubit.

Din păcate eu nu am putut schimba în niciun fel acest final, deși am făcut tot ceea ce se putea face in acele secunde pentru a evita o tragedie. Vă rog pe toți să mă înțelegeți că în aceste momente am și eu nevoie de liniște ca să pot să trec peste șoc. Vă mulțumesc dacă lăsați legea să-și spună cuvântul’, a scris Monica Odagiu pe Facebook.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton