Ce se întâmplă cu relația dintre Monica Gabor și Mr. Pink. Irinel Columbeanu, anunț neașteptat: „I-am propus să...”

.

Ce se întâmplă cu relația dintre Monica Gabor și Mr. Pink. Irinel Columbeanu lansează al patrulea volum al cărții sale. Lucrarea ar urma să-l aibă ca personaj central pe Mr. Pink și va fi lansată în librăriile din China. Iată ce declarații a făcut fostul soț al Monicăi Gabor!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!


Ce se întâmplă cu relația dintre Monica Gabor și Mr. Pink. Irinel Columbeanu este autorul trilogiei „Istoriile unui vehement’, care surprinde viața afaceristului între anii 1957 și 2021. Acum, acesta plănuiește să lanseze cel de-a patrulea volum, unul dintre personajele centrale fiind chiar Mr. Pink, actualul partener al Monicăi Gabor. Cartea va fi lansată în țara de origine a miliardarului, Irinel Columbeanu propunându-și să dezvăluie mai multe detalii inedite din viața acestuia.


Irinel Columbeanu lansează al patrulea volum al cărții sale. Într-un interviu recent, afaceristul român a oferit câteva detalii despre ceea ce dorește să surprindă în cel de-al patrulea volum al cărții sale. Iată ce declarații a făcut acesta!

Citește și: Adevăratul motiv al divorțului dintre Irinel Columbeanu și Monica Gabor:'Regret. Am fost supărat pe…'


Citește și: Irina Columbeanu s-a mutat în SUA datorită lui Mr.Pink. Ce discuție a avut Irinel Columbeanu cu soțul Monicăi Gabor: „M-a certat!’

Citește și: Cum arată Dana Budeanu în costum de baie, la 43 de ani:'Sunt prea deșteaptă ca să fiu frumoasă'

Citește și: Jennifer Lopez și Ben Affleck, imagini spectaculoase de la cea de-a doua nuntă.Evenimentul a avut loc pe moșia lui din Georgia

Ce se întâmplă cu relația dintre Monica Gabor și Mr. Pink.


Afaceristul a susținut că și-a propus ca fiica sa, Irina, să ajute la scrierea volumului. În curprinsul cărții, acesta și-a propus să surprindă relația dintre fosta sa soție și Mr. Pink, dar și schimbările care s-au produs în viața fiicei sale, din momentul în care s-a mutat în SUA. Astfel, povestea de iubire dintre Monica Gabor și Mr. Pink va ajunge în librăriile din China.

„Sper să reușim în curând proiectul publicării cărții în R.P. Chineză. Seria o va continua Irina, dacă reușesc să o conving și dacă își va găsi timp și energie de la școală.


O vom scrie împreună, draftul i-am propus să-l scrie ea și eu să-l rafistolez’, spune Irinel Columbeanu pentru playtech.ro.

Mr. Pink, personaj în cel de-al treilea volum al afaceristului

Numele miliardarului chinez apare deja în cea de-al treilea volum al afaceristului, institulat „Chintesența’. Acesta a susprins întâlnirea pe care a avut-o cu Mr. Pink, atunci când s-a discutat despre mutarea Irinei în SUA.


„Discutară mult, și despre i.Go.live și despre criptomonede, dar laitmotivul lui Pink era ce are Ili de gând cu viitorul Irinei, să o lase atunci în America cu ei să meargă la școală și să crească acolo.

Nu îi venea nici să spună nu, nici să spună da. Pur și simplu, evita să dea un răspuns tranșant, pentru că, sincer, nu era încă sigur cum și când ar fi fost mai bine pentru ea, până într-o seară când îl aduseră de la un restaurant japonez înapoi la apartament și mai stătură amândoi de vorbă în mașina lui Pink în parcarea subterană.


Monica era în spate și nu zicea nimic, iar Pink se enervă că nu putea scoate de la el nici da, nici nu și începu să-l certe’, scrie Irinel Columbeanu.

Sursa foto: Facebook & Arhivă Viva!