Ce se întâmplă cu divorțul dintre Alin Oprea și Larisa, la 1 an de la separare: "Ne vedem la toamnă"

.

În așteptarea momentului în care va fi, în sfârșit, un bărbat liber, Alin Oprea s-a mutat la mare cu iubita. Fostul solist de la Talisman spune că relația cu Medana merge excelent, sunt doarte ferciți împreună, dar divorțul încă nefinalizat este ca un ghimpe în coastă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Nu s-a finalizat nici acum, după mai bine de un an, divorțul dintre Larisa și Alin Oprea. Cei doi au decis să pună punct unei căsnicii de 23 de ani, ulterior a urmat un scandal monstru derulat pe parcursul a multe luni de zile. Și-au spălat în public rufele murdare ale relației, s-au acuzat reciproc de infidelitate, au fost implicați și copiii lor și tot nimic. Încă sunt căsătoriți în acte, dar Alin Oprea a decis să se bucure în continuare de viață.


Spune că este foarte fericit alături de tânăra Medeea, cu care s-a mutat pe litoral, acolo unde are mai multe angajamente profesionale de respectat.

Am plecat la mare, unde am început evenimentele. În plan personal merge totul super în relaţia cu iubita mea, Medana, iar de partea cealaltă (n.r. legat de divorț) sunt procesele, însă acum e vacanţă judecătorească şi ne mai vedem la toamnă’, a declarat Alin Oprea pentru Click!.


Alin Oprea aşteaptă cu nerăbdare să încheie socotelile cu femeia alături de care a bifat 23 ani de căsnicie şi să-şi refacă viaţa alături de Medana. Vara aceasta, el va putea fi ascultat în mai multe resorturi de lux din staţiunile româneşti. 

Deoarece activitatea de organizare evenimente/concerte a început doar teoretic, neavând un cadru legal clar şi norme precise, ne-am focalizat toată atenţia pe evenimentele organizate pe litoral. Şi vom avea foarte multe’, a mai spus cântăreţul. 


Citește și: Povestea
emoționantă a actorului Nae Alexandru, supraviețuitor al cutremurului
din 77. Dan Negru: „Bunica l-a protejat cu propria viață!’

Citește și: Ce avere are Dan Negru. Prezentatorul TV are o vilă de 400.000 de euro

Citește și: Cum s-au cunoscut Carmen Neogiță și iubitul ei, politicianul Cătălin Boboc:„În urmă cu două luni…


Alin Oprea, deranjat că Larisa a păstrat numele lui de familie

Divorţul Larisei și al lui Alin Oprea se dispută în instanță, iar prima înfăţişare a avut loc în data de 15 februarie 2021. Artistul vrea să-i retragă acesteia numele de familie, fiind deranjat de faptul că aceasta se folosește încă de numele lui.

Mă deranjează că se prezintă la tv cu numele meu de familie! Pe mine nu mă intereseză cu ce se ocupă ea în Anglia, este job-ul ei, treaba ei, doar că ea s-a folosit și se folosește în continuare de numele meu, motiv pentru care și trage cu dinții de el. Nu există apariție publică a ei în care să nu fie vorba despre mine sau să nu apară vreo imagine cu mine, împotriva voinței mele.


Toată viața, numele meu a fost tras în jos de Larisa, însă acum a venit în sfârșit momentul ca acest lucru să se încheie. Nu-mi doresc neapărat să o dau în judecata, dar, dacă nu înțelege de bunăvoie, voi apela la toate căile legale de a-mi proteja numele și imaginea’, a declarat Alin Oprea.