Ce se întâmplă cu apartamentul lui Cornel Galeș? De ce nu vrea să se mute nimeni în casa fostului soț al Ilenei Ciuculete

.

De opt luni, de când a murit Cornel Galeș, se duce o luptă în justiție pentru averea acestuia. Cu toate astea, nu vrea să se mute nimeni în apartamentul pe care acesta și l-a cumpărat în nordul Capitalei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Moștenitoarea de drept a averii lui Cornel Galeș, fiica acestuia din prima căsătorie, nu s-a arătat până acum interesată de deschiderea succesiunii, refuzând practic să intre în posesia bunurilor tatălui ei.


Claudia, care lucrează ca însoțitoare de zbor, a refuzat să se prezinte la tribunal, în calitate de moștenitor al lui Cornel Galeș, în procesul cu cei doi fii ai Ilenei Ciuculete, deși a fost citată în acest sens. Ea nu a plătit nici taxa de timbru, ceea ce a dus la pierderea apelului cerut de tatăl ei, potrivit wowbiz.ro.


Astfel, Mugurel și Cristian Sfetcu rămân cu o decizie judecătorească prin care ar trebui să primească peste 70.000 euro din averea Ilenei Ciuculete.

Doar că Galeș a murit iar singurul bun pe care l-a lăsat în urmă este acest apartament. În momentul în care Claudia își va asuma moștenirea, ea va trebui să plătească și datoriile tatălui ei.

Asta înseamnă că după ce va plăti taxele notariale și va vinde apartamentul, ea nu va rămâne cu nici un ban. Cel mai probabil, aceasta și-a dat seama că nu merită efortul, în condițiile în care oricum relația cu tatăl ei a fost una inexistentă.


Ce a făcut Cornel Galeș înainte să moară Ileana Ciuculete

Cornel Galeș și Ileana Ciuculete au locuit într-o vilă din zona 1 Mai, pe care bărbatul a vândut-o cu câteva zile înainte ca interpreta să moară. El a declarat judecătorilor că a cheltuit banii pe tratamentul soției sale și că după moartea Ilenei și-a cumpărat un apartament de 3 camere, bun care însă n-a mai intrat în masa succesorială a soției sale, pentru că nu a fost obinut în timpul căsătoriei.


În condițiile în care Claudia nu s-a arătat interesată de acesta, apartamentul a rămas al nimănui.