Ce scrie în contractul semnat de concurenții de la America Express. Nelu Cortea: „În caz de moarte...”

.

Duminică, 26 martie, a avut loc finalul celui de-al cincilea sezon al emisiunii „America Express', de la Antena 1. Nelu Cortea și Cătălin Bordea au fost desemnați câștigători și au intrat în posesia premiului în valoare de 30.000 de euro. Concurenții au parcurs un traseu de 7000 de kilometri, au fost suspuși unor probe dificile și au avut responsabilitatea de a-și asigura transport, cazare și mâncare. Iată ce se stipula în contractul semnat de concurenții de la reality  show!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


În urmă cu câteva zile, cel de-al cincilea sezon al emisiunii „America Express’ a ajuns la final. Concurenții au avut parte de aventura vieții lor și au parcurs „Drumul Aurului’, un traseu de 7000 de kilometri prin Mexic, Guatemala și Columbia. Regulamentul competiției este destul de restrictiv pentru participanți, având în vedere că au la dispoziție bunurile personale într-un rucsac și numai un euro pe zi pentru a-și asigura transportul, cazarea și mâncarea. La toate acestea, se adaugă și pericolele la care se supun în timpul filmărilor și rata de infracționalitate din țările pe care le traversează.


Invitat în podcastul lui Mihai Morar, Nelu Cortea a vobit deschis despre contractul semnat înainte de participa la emisiunea „America Express’. Chiar înainte de începerea filmărilor, concurenții au fost instruiți cu privire la măsurile de securitate: „Evitați să purtați bjuterii vizibile, pentru că în felul acesta puteți deveni ținte. În cazul în care sunteți tâlhăriți, nu faceți pe eroii. Evitați conflictul, dați-le toate bunurile aflate asupra voastră și nu-i priviți pe agresori direct în ochi, pentru că se vor simți provocați’.


Citește și: Doina Teodoru și Cătălin Scărlătescu s-au separat o săptămână după America Express: „N-au mai vorbit, să se relaxeze’

Citește și: Metoda prin care Cătălin Bordea şi Nelu Cortea au reuşit să câştige America Express: „Noi, de acasă de când am plecat, am zis că…'


Citește și: Povestea de dragoste dintre Dinu Maxer și Nicoleta Luciu. S-au despărțit după 8 ani: „Era gelos și îmi dădea o stare de nesiguranță'

Citește și: Cine este Elena Chiriac de la Survivor. Apare în „Haita de acțiune’, filmul lui BRomania

Ce scrie în contractul semnat de concurenții de la America Express

Invitat în podcastul „Fain & Simplu’, Nelu Cortea a făcut câteva dezvăluiri despre contractul semnat cu Antena 1, înainte de a participa la „America Express’. Potrivit acestuia, în document se regăsesc și clauze privind probabilitatea de deces.


„În contract, apare de trei ori cuvântul moarte. În caz de moarte, în caz de moarte… În caz de moarte, mori. Dar nu te întorci să o bântui pe Mona Segall. Cumva, am zis să las totul ok, că dacă nu mă mai întorc. Măi, dacă crăp, măcar să las totul ok. Oricum aveam asigurare de viață că știu că se plătește tot, să știu că lumea nu are datorii după ce plec eu. Cu o săptămână înainte am cedat, nu mai puteam. Am terminat toate proiectele și m-am liniștit’, a spus Nelu Cortea.


Nelu Cortea a avut burnout înainte de a participa la „America Express’

Înainte de a pleca la „America Express’, Nelu Cortea a avut sindromul burnout, dat fiind că trebuia să-și încheie toate proiectele la timp. Acesta a petrecut două luni la filmările pentru show-ul de la Antena 1, perioadă în care și-a sistat spectacolele.


„Înainte să plecăm în America trecusem printr-o depresie, de fapt, era un burnout. A trebuit să termin foarte multe proiecte pe editare, producție video, stand-up. Am avut o perioadă în care n-am mai putut.

M-a văzut prima oară familia în care am bocit cu lacrimi. A venit nevastă-mea și ziceam că nu mai pot. Cumva, aveam în cap, dacă pățesc ceva’, a adăugat acesta.

Sursa foto: Facebook