Ce sacrificii a făcut Elena Merișoreanu pentru carieră. Cel mai mare regret al artistei: „Nu m-am bucurat de creșterea fetelor mele”

.

Ce sacrificii a făcut Elena Merișoreanu pentru carieră. Este una dintre cele mai cunoscute și îndrăgite interprete de muzică populară de la noi din țară. Într-un interviu recent, artista a vorbit despre sacrificiile pe care le-a făcut de dragul carierei sale și despre cel mai mare regret al său. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!


Ce sacrificii a făcut Elena Merișoreanu pentru carieră. Elena Merișoreanu și-a început cariera muzicală încă de la vârsta fragedă de 3 ani și este una dintre cele mai iubite cântărețe de muzică populară din România. Artista nu s-a făcut remarcată nu numai la noi în țară, ci a cunoscut succesul și peste hotare.  De-a lungul anilor, cântăreața a susținut nenumărate concerte, a avut tot atâtea apariții televizate și a câștigat mai multe premii pentru cariera sa muzicală. Acum, aceasta a vorbit despre prețul pe care a fost nevoită să-l plătească pentru a fi una dintre cele mai de succes interprete din România.


Ce sacrificii a făcut Elena Merișoreanu în carieră. Pentru că a fost plecată mult timp în turnee, artista a mărturisit că nu s-a putut bucura de de fiicele sale, când se aflau la o vârstă fragedă.

Citește și: Maria Dragomiroiu, adevărul despre scandalul cu Elena Merișoreanu:'O rog frumos să nu mă mai înjure'

Citește și: De ce nu mai cântă Elena Merișoreanu la nunțile din mediul rural:„Am cântat mult la ele, dar…’


Citește și: Saveta Bogdan, sfaturi pentru Anamaria Prodan să facă după bătaia cu Reghe:'Nu se poate dragoste cu forța'

Citește și: Mama gemenilor din Ploiești, condamnată la închisoare cu suspendare pentru ucidere din culpă.Decizia nu este definitivă

Ce sacrificii a făcut Elena Merișoreanu pentru carieră

Cel mai mare sacrificiu făcut de Elena Merișoreanu de dragul carierei sale este faptul că nu a putut fi alături de fiicele sale.


„Eu de la 16 ani stau pe tocuri, am cântat mult și prin străinătate. Îmi aduc aminte că mă încălțam dimineața la 6 și mă descălțam tot dimineața, la 5. Este un efort foarte mare, dar este și o plăcere, nu aș zice că este un sacrificiu. Sacrificiu a fost că nu m-am bucurat de creșterea fetelor mele când erau mici pentru că am fost plecată prin turnee.

Eu am fost salariată mulți ani la unul dintre cele mai mari ansambluri din România. Când aveam o nuntă, sâmbăta sau duminica, erau niște bani care intrau în buget pe lângă salariu, dar nu puteam să merg pentru că aveam spectacole și turnee. Din punctul acesta de vedere, există sacrificiu. Îți lași copiii, nu te bucuri de evoluția lor. Dumnezeu să îi ierte pe părinții mei și pe sora mea, care până la vremea școlii au stat acolo’, a declarat artista, potrivit ego.ro.


„Eu m-am sacrificat pentru familie’

Artista a explicat cum au perceput fiicele sale sacrificiile pe care a fost nevoită să le facă de dragul carierei. Mai mult, Elena Merișoreanu a mărturisit că, dacă ar putea da timpul înapoi, s-ar căsători tot cu tatăl fiicelor sale.


„Niciodată, nu. Le-am explicat, iar când veneam din străinătate, cine avea pe vremea lui Ceaușescu ce aveau ele? Eu m-am sacrificat pentru familie. Și soțul meu a fost foarte ocupat, a fost militar, a lucrat în poliție. Și el a muncit enorm de mult. În căsnicie au existat și coborâșuri, dar am trecut peste ele. Dacă aș mai fi tânără, tot pe soțul meu l-aș lua. Și-a văzut de casă, și-a văzut de familie, de fete, cât eu am fost plecată. A fost grijuliu, eu nu am fost să fac piața sau cumpărăturile. Într-un fel, am fost o răsfățată. Și sunt și la ora actuală’, a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook & Arhivă Viva!