Ce sacrificii a făcut BRomania pentru succesul filmului Teambuilding: "Am dormit 10 ore pe o bancă. Ne-au dat afară din..."

.

Ce sacrificii a făcut BRomania, în timpul promovării noii pelicule Teambuilding, în Republica Moldova. Matei Dima a trecut printr-o serie de peripeții atunci când filmul Teambuilding a avut premiera și în cinematografele din Chișinău. Cât timp a fost în țara vecină, BRomania s-a ocupat și de filmările pentru un nou proiect inedit. Întreaga situație nu a fost lipsită de întâmplări extreme, în care viața imită filmul, fix ca în producțiile lui Matei Dima.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Ce sacrificii a făcut BRomania, pentru a promova pelicula Teambuilding în Republica Moldova. Matei Dima este un om extrem de ambițios și foarte muncitor. Atunci când îi vine în minte o idee nu se lasă până nu o duce la bun sfârșit. BRomania a plecat cu echipa sa în Republica Moldova, unde pelicula Teambuilding a avut premiera și în sălile de cinema din Chișinău. Acesta a poposit câteva zile în țara vecină și pentru a filma câteva cadre la o nouă producție, ce se va numi „Haita de acțiune'. Experiența a fost una memorabilă, însă nu din motivele la care s-ar fi așteptat. Dima a povestit că avut probleme la revenirea în țară și a fost nevoit să doarmă pe o bancă.


Ce sacrificii a făcut BRomania, de dragul filmului Teambuilding

Când este vorba de proiectele sale, Matei Dima dă tot ce poate, indiferent de consecințe. Regizorul producției Teambuilding a ajuns în Chișinău, pentru a asista la premiera peliculei. Din moment ce tot se afla în țara vecină, BRomania a decis să filmeze și câteva scene pentru o nouă producție de comedie „Haita în acțiune'. Toate bune și frumoase, însă când a trebuit să revină în țară, atunci a început cu adevărat aventura. Avionul în care trebuia să călătorească a avut o defecțiune, așa că el și echipa au dormit pe o bancă.


A fost foarte greu la filmări, am filmat noaptea. Culmea, nu am răcit la filmări, am răcit pe o bancă, pe un aeroport din Chișinău, unde am fost să lansăm „Teambuilding’. S-a întâmplat ceva cu avionul, oricum a fost noaptea minții acolo, efectiv ne-au dat afară din avion, au zis că e o problemă tehnică după ce am stat o oră și nu se întâmpla nimic.


Citește și: După succesul cu Miami Bici, BRomania s-a apucat deja de alt film. Se va numi Teambuilding:„Lucrez cu cei doi oameni care mă fac cel mai tare să râd, în viața reală

Citește și Matei Dima, alias BRomania, pregătit să devină tată:„Am avut o perioadă mai rebelă. Mă mir că nu a apărut vreun copil

Citește și:Laurențiu Reghecampf, executat silit de Anamaria Prodan. Câți bani îi datorează antrenorul de fotbal fostei sale soții:„Până acum, a plătit cam 12.000 de euro


Citește și:Fiica lui Cătălin Crișan joacă în filmul O secundă:’Drumul spre Oscar a început’. Ce rol are Daria

A fost foarte funny când ne-am dus toți acolo la ghișeu se vorbea numai în rusă. Și eu eram „ne explică și nouă cineva ce se întâmplă?’. Și, la un moment dat, a zis unul în română „ori ieșiți toți din aeroport, ori rămâneți toți!’. Ce logică are, n-are nicio logică?!’. Și, efectiv, a trebuit să dormim, am stat cred că vreo 10 ore pe o bancă și am dormit cu tovarășul meu.', a dezvăluit Matei Dima, pentru CanCan.


BRomania se află într-o relație de un an de zile

Andrei Dima, 35 de ani, s-a făcut remarcat după ce a început să creeze mici clipuri de comedie pe YouTube, care i-au adus foarte mulți fani. Talentat și amuzant, BRomania a avut parte de antenția unor vlogerițe celebre care au apărut în scenele comice. Christina Ich sau Laura Giurcanu sunt câteva dintre vedetele care au contribuit la realizarea unor clipuri de-a dreptul savuroase. Matei Dima și Laura Giurcanu au avut chiar și o relație, care din nefericire, s-a destrămat. Până la urmă cei doi au găsit maturitatea de a rămâne prieteni. În prezent, BRomania se află într-o relație cu o tânără de 22 de ani.


I-am scris, am început să vorbim o perioadă, după ne-am întâlnit. Clasicele. Suntem de aproape un an împreună. De la zero relații de sașpte ani la un an, eu cred că mai serios de atât pentru mine nu se poate. (…) Are simțul umorului, că altfel nu putea să stea lângă mine.', a mărturisit acesta la podcastul lui Măruță.

FOTO: Facebook/ Instagram