Ce sacrificii a făcut Andreea Bălan pentru carieră: „Unele femei fac compromisuri cu corpul lor”

 Ifrim Georgiana
.

Andreea Bălan și-a făcut debutul în industria muzicală pe vremea când avea numai 10 ani. Artista a cunoscut celebritatea în adolescență, în trupa Andrè, pe care a format-o alături de Andreea Antonescu. Într-un interviu recent, jurata de la „Te cunosc de undeva' a vorbit despre sacrificiile pe care le-a făcut pentru a-și consolida o carieră de succes și a recunoscut că meseria de artist a pus-o în fel și fel de situații mai puțin plăcute. Iată ce sacrificii a făcut Andreea Bălan pentru carieră!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!

Ce sacrificii a făcut Andreea Bălan pentru carieră. Andreea Bălan și-a început cariera muzicală de la o vârstă fragedă și este una dintre cele mai longevive artiste din România. Solista a recunoscut că a făcut mari sacrificii pentru a-și construi și menține cariera, având în vedere dinamica industriei în care lucrează. Recent, fosta membră din trupa Andrè a făcut câteva dezvăluiri din culisele industriei muzicale din România, susținând că orice artist este nevoit să facă unele compromisuri.

ba9ba9

Andreea Bălan a spus ce sacrificii a făcut pentru a avea o carieră de succes. Pentru a se menține pe piața muzicală, artista a recunoscut, în urmă cu ceva timp, că tariful pe care îl percepe pentru un concert este cu mult mai mic față de ceea ce oferă. Jurata de la „Te cunosc de undeva' cere suma cuprinsă între 2000 și 5000 de euro pentru o reprezentație.

Citește și: Andreea Antonescu și Andreea Bălan, în lacrimi la America Express 2023: „Ne-am certat, dar la greu am simțit să fim una lângă cealaltă…”

Citește și: Andreea Bălan și Jean Gavril s-au sărutat la America Express 2023, în timpul unei probe. Cum a reacționat soția artistului: „M-au deranjat alte chestii care au urmat'

Citește și: Cristina Bălan face acuzații grave la adresa sistemului medical din România, după experiența primei nașteri: „Nu am primit niciun fel de ajutor sau o vorbă bună măcar'

Citește și: Binca Patrichi, după ce Crina Abrudan a fost eliminată de la Survivor 2023: „Te porți ca un jeg…”

Ce sacrificii a făcut Andreea Bălan pentru cariera în muzică

Andreea Bălan a făcut multe sacrificii pentru a-și construi cariera pe care o are astăzi. Artista și-a adaptat repertoriul și a participat la anumite emisiuni pentru a menține relații și pentru a rămână relevantă pe piața muzicală. Totuși, solista și-a impus dintotdeauna limitele și a știut să spună „nu' în anumite contexte.

„Compromisuri sunt de tot felul! Unele femei fac compromisuri cu corpul lor, ceea ce nu s-a întâmplat în cazul meu, iar altele fac compromisuri gen: „Hai, cântă piesa asta!', dar nu-mi place piesa asta. „Cânt-o!', ok, o cânt. „Hai, mergi la emisiunea…', dar nu vreau să merg la emisiunea aia! Bine, mă duc. Adică, sunt tot felul de compromisuri mai mici.

Și depinde fiecare ce limită are! Limita mea aici a fost, adică am făcut compromisuri la modul acesta. Am făcut poate emisiuni care nu mi-au plăcut, am cântat piese poate care nu mi-au plăcut, am mers în locuri care nu mi-au plăcut. Dar trebuie să faci uneori și lucruri care nu îți plac de acest gen, ca să menții niște relații, niște momente și le faci pentru că așa trebuie. Nu poți să faci în viață chiar tot ceea ce vrei tu, numai ce vrei tu!

N-are cum să funcționeze chiar așa! Poți să faci acest lucru de la un anumit nivel încolo, cum sunt acum. Dar când ești mai tânăr, mai trebuie să mai asculți și de unul și de altul ca să fie bine!', a precizat Andreea Bălan, potrivit unica.ro.

Andreea Bălan a făcut o călătorie spirituală în India

Recent, Andreea Bălan a făcut o călătorie spirituală în India, acolo unde l-a întâlnit pe Sadhguru. Artista spune că acolo și-a confirmat unele teorii legate de traumele generaționale.

„Am mers în India la Sadhguru a fost un retreat foarte frumos la Institutul Isha și am avut ocazia să-l și întâlnim, și să-i și adresăm niște întrebări. Eu l-am întrebat cât este destin și cât e legea de atracție, pentru că eu cred foarte mult în legea de atracție și cred că tu ești făuritorul destinului tău și că noi atragem ceea ce suntem, nu ceea ce ne dorim neapărat.

Și el mi-a confirmat teoria mea. Doar că într-adevăr, în corp există un anumit destin pentru că venim cu anumite gene de la părinții noștri și totodată există niște traume generaționale pe care tu le iei. Dar dacă reușești să le vindeci și ești conștient de ele, atunci poți să rupi bariera și să-ți făurești destinul așa cum vrei', a încheiat artista.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton