Ce sacrificii a făcut Andreea Marin pentru a avea succes în afaceri: „Nopți nedormite, multă muncă”. Este ajutată de fiica și iubitul ei

 Ifrim Georgiana
.

Pe lângă cariera impresionantă în televiziune, Andreea Marin a demonstrat că are și abilitățile unui antreprenor de succes. Vedeta a creat un adevărat studio de filmări într-o casă de sute de metri pătrați, afacere pe care a dezvoltat-o cu ajutorul unui credit obținut de la bancă. Proaspăt intrată în lumea antreprenoriatului, prezentatoarea TV a recunoscut că succesul a însemnat multă muncă, sacrificii și nopți nedormite. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Andreea Marin este una dintre cele mai importante figuri din istoria televiziunii din România. Vedeta are o carieră de peste 30 de ani și s-a remarcat ca gazdă a emisiunilor „Surprize, Surprize', „Prețuiește viața', dar și maestru de ceremonii pentru patru festivaluri internaționale din România – Eurovision, Mamaia, Cerbul de Aur, Gala Națională a Sportului. În plan personal, Andreea Marin formează un cuplu de șase ani cu Adrian Brâncoveanu și are o fiică, Violeta, din căsnicia cu Ștefan Bănică.

an9an9

Pe lângă cariera în televiziune și proiectele sociale în care s-a implicat de-a lungul timpului, Andreea Marin s-a remarcat și în lumea antreprenoriatului. Creative Hub Voice&Visibility este studioul de filmări deținut de aceasta, o afacere construită în perioada pandemiei cu ajutorul unui credit bancar.

Citește și: Andreea Marin a împlinit 48 de ani. Cine sunt marile iubiri ale prezentatoarei TV

Citește și: Motivul pentru care Andreea Marin nu mai păstrează legătura cu cei doi copii adoptați la distanță: „În China am fost și l-am întâlnit pe băiețel'

Citește și: Cine este Raluca Gheorghe de la Chefi la cuțite. Drama care i-a marcat viața: „Prima fetiță a murit la aproape 5 ani…”

Citește și: Survivor România 2023. Noi certuri între concurenți: „Vorbești impertinent pentru vârsta ta'

Ce sacrificii a făcut Andreea Marin pentru a avea succes în afaceri

Andreea Marin recunoaște că succesul în afaceri a venit la pachet cu multă muncă, nopți nedormite și sacrificii legate de viața personală. În postura de antreprenor, vedeta de televiziune are o mare responsabilitate față oamenii cu care lucrează, după cum mărturisește chiar ea.

„În cazul meu, prețul înseamnă nopți nedormite, înseamnă multă muncă, înseamnă uneori sacrificii legate de viața personală. Nu poți face, chiar dacă ești antreprenor, ești propriul stăpân, nu poți face neapărat tot ce îți dorești la timpul la care visezi să faci asta. Există limitări. Azi pot, mâine nu pot. Am responsabilități, trebuie să le respect, trebuie să mă țin de ele, trebuie să fiu un om de cuvânt în ochii celor care au încredere în mine, să nu îi dezamăgesc', a declarat Andreea Marin, potrivit unica.ro.

„Nu sunt un antreprenor foarte bogat'

Andreea Marin nu măsoară succesul afacerii sale în profit, ci în proiectele pe care le duce la bun sfârșit și care îi aduc satisfacție. Prezentatoarea TV spune că nu este un antreprenor „foarte bogat', însă se poate bucura de o viață demnă și civilizată.

„Depinde în ce măsori succesul, nu sunt un antreprenor foarte bogat. Dacă măsori succesul în milioane și milioane de euro, înseamnă că nu îl am. Dacă măsori succesul în proiecte frumoase și în a reuși să trăiești demn și să îți asiguri o viață civilizată, atunci, da, poți spune că sunt un antreprenor de succes.

În inimi care bat cu putere și cred că asta spune tot. Dacă oamenii își doresc să revină, dacă îi vezi cu zâmbetul pe buze, dacă vin mereu cu propuneri către tine, se întorc la tine, pentru că s-au simțit bine și anterior, înseamnă că e bine ce faci', a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

Cine o ajută pe Andreea Marin în afaceri

Andreea Marin și-a implicat iubitul și fiica în afacerea și proiectele pe care le desfășoară. În perioada pandemiei, vedeta a desfășurat campania „Prețuiește viața' și a fost ajutată de Violeta și Adrian Brâncoveanu.

„Ne jutăm reciproc. De exemplu, în campania ‘Prețuiește viața din timpul pandemiei, am pus umărul cu toții. Am cărat împreună, am distribuit împreună, și eu, și Violeta, și Adrian. Fiecare a ajutat cu ce a putut' a dezvăluit Andreea Marin.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton