Ce s-a întâmplat cu pagina de Facebook a lui Răzvan Ciobanu. Lacrimi și durere pentru designer

.

„Vei ramane mereu, Răzvan Ciobanu, cel mai talentat designer, copilul rebel al modei! Ai fost și vei rămâne în inimile noastre un om deosebit, minunat, cald și cu un caracter extraordinar! Nu te vom uita niciodată!', este unul dintre aceste mesaje de condoleante postate pe pagina In Memoriam Răzvan Ciobanu.

Au trecut două săptămâni de la dispariția fulgerătoare a lui Răzvan Ciobanu. Familia designerului care a murit în a doua zi de Paște, într-un violent accident de mașină, a luat decizia de a-i transforma contul de Facebook într-o pagină memorială cu aproape 51 de mii de urmăritori, așa încât oamenii care l-au iubit pe Răzvan să poată posta condoleanțe.


„Nu am crezut că voi scrie vreodată asta pe pagina ta! Nu pot să cred nici acum! Drum lin printre stele și îngeri! Dumnezeu să te odihnească în pace, Răzvan! Sincerele mele condoleanțe familiei!’, scrie o altă doamnă.

Cei care l-au cunoscut pe Răzvan Ciobanu sau oameni care doar i-au admirat creațiile au scris peste 100 de mesaje de condoleanțe, contul de Facebook al designerului fiind acum un loc al lacrimilor și al durerii, multora încă nevenindu-le să creadă că a avut loc o astfel de tragedie.


Pe numele primit la naștere Mihăiță-Răzvan Ciobanu, designerul a murit fulgerător în urma unui accident înfiorător, petrecut în dimineața de 29 aprilie, a doua zi de Paște. Tragedia s-a produs la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, judeţul Constanţa.

Răzvan Ciobanu se întorcea de la o petrecere de pe litoral şi se pare că nu purta centura de siguranţă în momentul tragediei. Designerul împlinise 43 de ani pe 28 ianuarie.

Pe 2 mai a fost înmormântat în cripta bunicilor săi din Cimitirul Progresul din București,