Ce s-a intâmplat cu inelul de logodnă pe care Cristina Ciobănașu l-a primit de la Vlad Gherman: "Niciodată să nu spui niciodată!"

.

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au apărut la Happy Channel, acolo unde sunt urmăriți constant de fanii lor. Au decis că aceștia merită să afle mai multe detalii despre cea mai surprinzătoare despărțire din showbiz de anul acesta. Iar una dintre cele mai mari curiozități a fost Ce s-a intâmplat cu inelul de logodgnă pe care Cristina Ciobănașu l-a primit de la Vlad Gherman.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

Ce s-a întâmplat cu inelul de logodnă, mai sunt șanse de împăcare, acestea sunt doar două dintre întrebările la care au răspuns cei doi foști iubiți. Cea care a început să povestească ceea ce s-a întâmplat a fost Criss, așa cum o alintă fanii. Numeroase persoane au considerat că este doar o glumă, dar Cristina Ciobănași a ținut să demonteze acest zvon.


O altă problemă adusă în discuție a fost cea a rolurilor celor doi foști iubiți în seriale. În majoritatea proiectelor au interpretat chiar cupluri de îndrăgostiți. Dacă unele voci acuză că această lipsă de distanță și de spațiu personal ar fi una dintre motivele despărțirii, alți fani i-au pus adesea la zid, considerând că ei sunt cei care cer astfel de condiții din partea producătorilor.


Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman, declarații de ultimă oră despre despărțire

Frumoasa actriță a ținut să explice că nu ei au cerut să fie favorizați pe platourile de filmare, dar și că nu este vorba despre infidelitate în relația lor de nouă ani. Cei doi rămân prieteni, chiar dacă este dureros acest lucru.

„Până la urmă este viața noastră și nu cred că am putea vreodată să glumim. Noi am dat separat castingurile, nu depinde de noi acest lucru. În nouă ani de zile, nu a existat o a treia persoană. Vlogul rămâne, este cea mai frumoasă mărturie a relației și nu o să îl ștergem. Dacă am șterge toate postările pe care le-am făcut publice ar însemna că am contesta tot ce am împărtășit cu voi din povestea noastră de dragoste.


Sper ca atunci când va fi cazul (n.r. de o nouă relație), celălalt să poată să accepte situația. Pisica noastră o să rămână la mine. Când Vlad a apărut în viața mea, o aveam deja. Când a venit Vlad în vizită, după o săptămână, avea o lacrimă, îi simte foarte mult lipsa. Important e că ținem în continuare unul la celălalt. Inelul este într-o cutie, în cutia noastră cu amintiri comune', a declarat Cristina Ciobănașu, în emisiunea Cultur.


Citește și: Vlad Gherman și-a făcut bagajele și a plecat din casa în care locuia cu Cristina Ciobănașu

Citește și: Vlad Gherman suferă enorm după despărțirea de Cristina Ciobănașu. A slăbit 7 kilograme în 6 zile

Citește și: Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman aveau planuri de nuntă! Ce-și reproșau în timpul relației

Ce spune Vlad Gherman despre o posibilă împăcare

De parcă nu îi era destul de greu cu depărțirea de cea pe care și-a dorit-o drept soție, Vlad este acum nevoit să își găsească și o altă locuință. I-a luat apărarea fostei iubite în fața fanilor care au criticat-o din cauză că ea este cea care a pornit discuția care a dus la despărțirea lor.


„Ca în orice relație, am avut și ups and downs. În momentul acesta, este cea mai bună decizie. Nu știm ce se va întâmpla peste câțiva ani, niciodată să nu spui niciodată. Nu au existat certuri, nu au existat scandaluri. Decizia asta a fost o urmare a unei discuții între doi adulți. Nu mai locuim împreună, îmi caut chirie. Dacă știți pe cineva… E o aventură, nu am făcut asta niciodată. Îmi găsesc apartament…', a declarat actorul din serialul Adela.


Chiar dacă este atât de afectat de despărțire încât a ajuns și la psiholog, Vlad este decis să nu șteargă amintirile din mediul online, pe care le are împreună cu fosta sa iubită. Mai mult decât atât, conform declarațiilor din emisiune, nu ar exclude în totalitate nici posibilitatea unei împăcări pe viitor.

„Nu o să șterg pozele. Iubirea nu dispare niciodată, ea se transformă într-o iubire pe care o simt doi prieteni. Am militat pentru comunicarea în relație și chiar am făcut asta, dar am ajuns să evoluăm diferit și, din acel punct, au apărut problemele.


E un moment foarte greu, e un moment foarte dificil, dar cred că tot răul ăsta va duce la ceva bun. Întotdeauna am comunicat, am spus orice ne-a deranjat. E foarte curajoasă fata asta', a completat fostul iubit al Cristinei Ciobănașu.