Ce s-a întâmplat cu fiul Elodiei Ghinescu și al lui Cristian Cioacă! Decizia radicală luată de Patrick la 15 ani

 Cica Cristina
.

Elodia Ghinescu a dispărut fără a i se fi găsit cadavrul până la acest moment, Cristian Cioacă este la închisoare, iar fiul lor a fost nevoit să-și trăiască viața fără ambii părinți. Totuși, pentru a reuși să ducă o viață normală, Patrick a luat o decizie radicală!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Cu siguranță, toată lumea este la curent cu renumitul caz al Elodiei. Din păcate, chiar și după atâția ani implicațiile sunt multe, existând repercursiuni asupra unor persoane nevinovate. Un exemplu în acest sens l-ar constitui Patrick, fiul rezultat din căsnicia Elodiei cu Cristian Cioacă.

Băiatul a fost nevoit să poarte o povară imensă, însă face tot ce îi stă în putință pentru a duce o viață normală și a se desprinde de trecutul familiei sale și numele greu relaționat cu dipariția Elodiei și crima pe care ar fi comis-o tatăl său.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul divorțului lui Alin Oprea de Larisa! Nu infidelitatea artistului ar fi motivul:'Făcea pașii dictați de ea'

În tot acest timp și inclusiv în prezent, Patrick a fost crescut de sora lui Cristian Cioacă, dat fiind că mama sa a dispărut, iar tatăl este la închisoare, având de ispășit o pedeapsă de 16 ani și 8 luni pentru omor. El a fost condamnat în lipsa cadavrului soției sale, pe care a fost acuzat că ar fi omorât-o. Tatăl lui Patrick va ieși în 2030 din spatele gratiilor.

Citește și: Vloggerul Colo, primul mesaj pe rețelele de socializare, după expirarea controlului judiciar:„Oricine merită o a două șansă!'

Ce face Patrick în prezent

Patrick este un adolescent în toată regula: are 15 ani și este membru al Federației Române de Baschet.

Sora lui Cristian Cioacă și soțul acesteia au încercat să-i ofere o viață normală și să-l ferească de jigniri sau răutăți gratuite.

Potrivit unor surse citate de wowbiz.ro, Patrick ar fi înaintat instanței o cerere pentru a-și schimba legal numele de familie, iar aceasta ar fi fost aprobată.

Citește și: Doliu în lumea teatrului!Actorul Șerban Celea a murit la 68 de ani

Sursa foto: Libertatea

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton