Ce rutină de îngrijire a tenului are Octavia Geamănu: „Cu 10-15 lei, obții un ten senzațional”

 Ifrim Georgiana
.

Ce rutină de îngrijire a tenului are Octavia Geamănu. La 37 de ani, prezentatoarea TV arată senzațional și surprinde prin fiecare apariție. Recent, aceasta a vorbit despre modul în care își menține silueta suplă, susținând că a moștenit o genă bună. De această dată, vedeta a dezvăluit secretele unui ten frumos și intens hidratat, fiind vorba despre o rutină simplă și accesibilă oricui. Iată secretele acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Pe lângă o carieră de succes, Octavia Geamănu a fost complimentată, de-a lungul timpului, pentru felul în care arată. Nu demult, aceasta a mărturisit că nu este adepta sportului și a unui regim alimentar strict, însă a moștenit gene bune, iar alegatul după copil o ajută să se mențină în cea mai bună formă. Acum, pe rețelele de socializare, prezentatoarea a vorbit despre rutina sa de îngrijire a tenului și a împărtășit câteva trucuri de înfrumusețare cu urmăritorii ei.

octavia-1octavia-1

Citește și: Cum se menține Octavia Geamănu în formă, la 37 de ani:„Dietele nu funcționează'

Citește și: De ce nu își dorește Octavia Geamănu să devină mamă pentru a doua oară:”Indiferent cât de puternic ești…”

Citește și: Aurel Pădureanu, revoltat după moartea lui Alexandru Arșinel:„Trebuia înmormântat cu onoruri militare. Să le fie rușine!' / EXCLUSIV

Citește și: Diana Dumitrescu, scandal cu o vecină. Ce a pățit actrița, după ce s-a trezit cu Poliția la poartă:”Femeia asta merită tot ce e mai rău de pe lumea asta!”

Ce rutină de îngrijire a tenului are Octavia Geamănu

Prezentatoarea a detaliat rutina sa pentru un ten frumos și hidratat. De câteva ori pe saptămână, aceasta folosește măști de tip șervețel, susținând că utilizarea constantă a acestora produce rezultate uimitoare.

„Sunt fără tratamente corporale, că nu am ce să mai modelez. În schimb, pentru ten și pentru păr, aici cred că ne-ar trebui mult timp să povestesc ce fac.

Pentru ten folosesc o dată la 2-3 zile măști dintre acelea cu șervețel, cu acid hialuronic, colagen, vitamina C, care se găsesc în orice supermarket. Cu 10-15 lei obții un ten senzațional în 15 minute. O dată la 2-3 zile, chiar recomand fiecărei femei de pe planetă să le folosească fără ezitare!

O să vadă diferența. Să se țină de ele și să le folosească constant vreo 2-3 săptămâni și o să vadă cât de hidratat e tenul și strălucitor, mai ales dacă trebuie să meargă la vreun eveniment', a dezvăluit Octavia într-un interviu, potrivit Click.

Ce spune prezentatoarea despre plecarea de la Observator

Din luna iunie, îndrăgita prezentatoare nu a mai apărut la pupitrul știrilor de la Antena 1. Totodată, în locul acesteia a venit Irina Ursu, o jurnalistă cu experiență în televiziune. Prin intermediul unei postări pe pagina sa de Facebook, aceasta a detaliat întreaga situație.

„Am tot sperat că lucrurile se vor clarifica. De altfel, nici angajatorul nu a oferit vreo explicație referitoare la «scoaterea mea de pe post» așa cum a fost interpretată, în mod real, de presă, ca și cum n-am existat, deși exist.

Merg în continuare în redacție și aștept că angajatorul să își respecte obligațiile convenite cu mine, căci eu, după cum bine știți, am prezentat Observator 19 doar în weekend, excepție făcând zilele de concediu ale colegilor din timpul săptămânii când n-am spus niciodată că nu vin în sprijinul echipei’, a scris prezentatoarea pe Facebook.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton