Ce relație are Cătălin Botezatu cu părinții lui. Au divorțat când designerul avea 16 ani: „Îmi este greu să îl iert pe tata pentru suferința cauzată mamei” / EXCLUSIV

 Miniosu Alexandra
.

Cătălin Botezatu ne-a spus ce relație are acum cu părinții lui. Deși e expus luminii reflectoarelor încă din tinerețe, puțini știu că părinții faimosului designer au divorțat pe vremea când acesta era adolescent. Avea 16 ani atunci și spune că și-a dorit ca această despărțire să aibă loc, pentru că nu mai suporta ca ei să se certe. Susține însă că îi e greu să-și ierte tatăl chiar și în prezent, după suferința cauzată mamei.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Ce relație ai acum cu părinții tăi? Cât de des vorbești cu ei? Cât de des vă vedeți?

Cu mama mă văd în fiecare zi, vine la atelier și este persoana care are cea mai mare grijă de mine. Cu tata mă văd mai puțin, este un om mai încăpățânat, dar țin foarte mult la el.

catalin-botezatu-12-1catalin-botezatu-12-1

Citește și: Cum l-a schimbat pe Cătălin Botezatu lupta cu cancerul. A luat o decizie radicală: „Îmi este rușine să recunosc, dar am pus iar munca pe primul loc, în detrimentul sănătății' / EXCLUSIV

Citește și: Averea lui Cătălin Botezatu. Deține mai multe proprietăți și afaceri, în diverse domenii: „La început, am pierdut sume foarte mari de bani. Trebuie investiți cu cap' / EXCLUSIV

Citește și: Oana Roman și Marius Elisei și-au dus fiica împreună, la medic. Cum au fost filmați: „Nu acceptă să i se recolteze analize decât cu…'

Citește și: Bianca Brad a răbufnit, după ce Salvarea chemată pentru mama ei a întârziat două ore: „Ambulanță dragă, azi ai nota 4, stai jos”

Ce relație are Cătălin Botezatu cu părinții lui. Au divorțat când designerul avea 16 ani

Ce vârstă aveai când s-a produs divorțul părinților tăi și cum te-a afectat experiența asta?

Părinții mei au divorțat când aveam 16 ani, tata s-a recăsătorit de trei ori, însă mama nu și-a mai refăcut niciodată viața și îmi este greu să îl iert pe tata pentru suferința cauzată mamei, care l-a iubit foarte mult. Pe mine nu m-a afectat foarte tare, așa cum am spus provin dintr-o familie înstărită și am avut parte de tot ce îmi doream la acea vârstă. Eu mi-am dorit această separare, pentru că nu mai suportam ca ei să se certe.

Cătălin, că-ți place luxul știm cu toții, dar spune-mi, te rog, care sunt plăcerile tale vinovate care nu implică prea mari costuri.

Sunt un gurmand și îmi plac cel mai mult dulciurile, chiar dacă nu am voie să le mănânc. Dulciurile sunt plăcerea mea vinovată.

Cătălin Botezatu, experiență paranormală cu un șaman

Știu că, în trecut, ai avut o experiență aproape paranormală cu un șaman. Ne poți povesti mai multe? Cum te-a schimbat experiența asta?

Da, am avut șansa să particip la cel mai mare festival al șamanilor, care se desfășoară la Lima. A fost o experiență tristă, atunci am aflat că murise bunica mea, cea care m-a crescut. M-a schimbat această experiență, pentru că am văzut, am simțit, am aflat niște lucruri în jungla amazoniană, unde am trăit acest moment, despre ceea ce înseamnă puterea unui șaman adevărat. Am ajuns acolo cu o canoe. Șamanul adevărat îți spune că nu este bine să spui, să povestești ceea ce ai văzut, ai simțit în această călătorie inițiatică. Este un ritual, o experiență individuală.

Ai mai avut astfel de călătorii inițiatice, mistice, ulterior?

Am mers în toate centrele energetice și solare ale lumii, inclusiv în România, în Ceahlău, Rarău, Sarmizegetusa. Am vrut să văd ce se întâmplă în aceste locuri în care te poți încărca, într-adevăr, cu energie.

La final, aș vrea să aflu și ce proiecte profesionale mai ai pentru viitorul apropiat, că știu prea bine că nu suporți să stai degeaba..

Majoritatea sunt legate de fashion. Am câteva prezentări în țară, apoi voi avea show-uri la Dubai, la Abu Dhabi și Geneva. Am început să lucrez la cele două colecții pentru Paris Fashion Week și New York Fashion Week. Am și un proiect de televiziune, însă mă gândesc dacă voi avea timp să mă implic, având în vedere și proiectele imobiliare pe care le desfășor.

Sursă foto: Facebook, Instagram, PR

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton