Ce relație are Călin Goia cu copiii lui și ce reguli le-a impus: „Dacă păstrăm echilibrul ăsta în familie, pot să-și facă de cap”

.

Călin Goia și soția lui, Andreea, sunt căsătoriți de 15 ani și au trei copii, pe nume Petru, Tudor și Maruca, venită pe lume în urmă cu șapte ani. Solistul trupei Voltaj a fost întotdeauna discret când vine vorba de viața privată, însă, recent, a vorbit deschis despre relația pe care o are cu copiii lui și despre modul în care își îndeplinește rolul de tată. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!


La 42 de ani, Călin Goia se mândrește cu o carieră de succes, dar și cu o familie frumoasă și unită. De 15 ani, artistul trăiește o poveste de dragoste cu soția lui, Andreea, și au împreună doi băieți și o fiică. Solistul trupei Voltaj spune că le oferă copiilor lui libertatea de a-și explora pasiunile și interesele specifice vârstei, atât timp când prioritizează educația. În ceea ce privește modul în care își îndeplinește rolul de tată, Călin Goia pune în practică modelul văzut la prăinții lui.


De când a devenit părinte, Călin Goia a recunoscut că viața i s-a schimbat radical și se descrie ca fiind un tată implicat în viața copiilor. Nu demult, artistul recunoștea că îl încearcă câteva temeri legate de modul în care își îndeplinește rolul de tată, conștient fiind că deciziile de acum vor avea un impact puternic asupra viitorul celor trei copii ai săi.


Citește și: Călin Goia, despre Mălina Olinescu la 11 ani de la moartea acesteia: „Cred că acest lucru a determinat-o să ajungă la acel act disperat'

Citește și: Cum se descurcă artistul Călin Goia ca tată cu 3 copii: „Cea mai mare temere a mea este…’

Citește și: CRBL neagă că i-a cerut iertate în genunchi lui Cornel Păsat, după scandalul lor din primul show de supraviețuire din România: „L-am înjurat pe bune. Poate că și acum mai vrea atenție’


Citește și: De ce nu-și dorea Dinu Maxer copii. Dramele care i-au marcat viața artistului: „Niciodată nu m-am gândit să-mi întemeiez o familie. Această suferință dublă m-a făcut să…'


Ce relație are Călin Goia cu copiii lui și ce reguli le-a impus

În legătură cu modul în care își îndeplinește rolul de tată, Călin Goia spune că a preluat stilul de parenting al părinților săi. Cei doi băieți ai artistului au ajuns la vârsta adolescenței și, după cum recunoaște acesta, nu au existat prea multe momente de rebeliune din partea lor. Solistul trupei Volaj i-a încurajat pe copiii lui să prioritizeze educația și își dorește ca aceștia să-și descopere singuri vocația.


„Experiența mea cu băieții, că fetița este mai mică, e una foarte interesantă. S-au schimbat ei, au preocupări diferite au altă dinamică cu mama lor sau cu mine. Sunt adolescenți clasici, cu urlete, nu au fost grave. La fel cum mi-au spus și părinții mei, atât timp cât își văd de treabă și au note bune, le-am explicat că educația este cea mai importantă, indiferent ce vor să facă în viață. Tot ceea ce vrei să faci trebuie să fie clădit pe o educație bine pusă la punct. De asta e important să înveți și să te chinui puțin. Dacă păstrăm echilibrul ăsta în familie, pot să-și facă de cap, să mai țipe la noi’, a spus Călin Goia la Antena Stars.


Cum se înțelege Călin Goia cu soția lui

Anul acesta, Călin Goia și partenera lui de viață împlinesc 16 ani de căsătorie. Cei doi și-au unit destinele în anul 2007 și au fost discreți cu privire la viața lor de familie.

„Anul ăsta fac 16 de ani de căsătorie, copiii de 16, 15 și 7, o grămadă de povești, aventuri și împliniri. Nu le văd (n.r asemănări între el și tatăl său), atunci eram în cealaltă parte și nu prea eram atent la lucrurile astea. Când ai copii începi să-ți analizezi și comportamentul tău și pe al părinților, să-i judeci și să vezi ce au făcut bine și ce nu au făcut bine. În cazul meu, cam toate lucrurile au fost bine și am avut niște modele’, a mai adăugat solistul de la Voltaj.

Sursa foto: Facebook