Ce relație are Bianca Drăgușanu cu părinții lui Gabi Bădălău: „Acești oameni...”. Claudia Pătrășcanu a acuzat-o că i-a jignit

 Ifrim Georgiana
.

Ce relație are Bianca Drăgușanu cu părinții lui Gabi Bădălău. În urmă cu puțin timp, Claudia Pătrășcanu făcea dezvăluiri uluitoare despre relația care există, de fapt, între creatoarea de modă și fostul ei soț. Aceasta susținea că afaceristul ar fi fost bătut de Bianca Drăgușanu, totul în fața celor doi copii ai acestuia. Mai mult, artista a acuzat-o pe blondină că le-ar fi adresat cuvinte jignitoare părinților lui Gabi Bădălău. Iată cum se apără creatoarea de modă!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Ce relație are Bianca Drăgușanu cu părinții lui Gabi Bădălău. În urmă cu câteva zile, Claudia Pătrășcanu i-a adresat mai multe acuzații Biancăi Drăgușanu. Artista a susținut că blondina are un comportament inadecvat în preajma celor doi fii ai ei și că Gabi Bădălău ar fi fost bătut de față cu cei mici. Fosta soție a lui Gabi Bădălău s-a arătat deranjată de faptul că minorii ar fi asistat la astfel de momente, mărturisind că o să-i deschidă proces blondinei dacă continuă cu amenințările. În cadrul aceluiași interviu, cântăreața a mai declarat că Bianca Drăgușanu le-ar fi adresat injurii părinților lui Gabi Bădălău. În replică, creatoarea de modă a susținut că lucrurile nu stau chiar așa, subliniind că este alături de viitorii ei socri, având în vedere perioada dificilă prin care trec.

bia9-1bia9-1

În luna decembrie, tatăl afaceristul a fost arestat preventiv. Niculae Bădălău este acuzat de dare de mită și trafic de influență.

Citește și: „Când vezi o femeie că țipă la tatăl tău, ți-l zgârie pe gât de îi țâșnește sângele… ” Claudia Pătrășcanu susține că Gabi Bădălău ar fi fost bătut de Bianca Drăgușanu

Citește și: Cum s-a schimbat relația lui Gabi Bădălău cu Bianca Drăgușanu de când tatăl lui se află în arest:'Așa își arată ea respectul. Se consumă, își face griji…'

Citește și: Lisa Marie Presley a murit. Fiica lui Elvis și a Priscillei Presley avea 54 de ani:„Cu inima plină de durere, trebuie să…'

Citește și: Câți bani câștigă Micutzu, regizorul filmului „Teambuilding”.Cosmin Nedelcu este implicat în mai multe afaceri

Ce relație are Bianca Drăgușanu cu părinții lui Gabi Bădălău

În ciuda declarațiilor făcute de Claudia Pătrășcanu, creatoarea de modă a susținut că este alături de părinții lui Gabi Bădălău în aceste momente. Se pare că blondina și afaceristul și-au anulat vacanțele exclusiviste, având în vedere că tatăl milionarului a fost arestat preventiv.

„Eu îi respect pe acești oameni, pentru că trec printr-o situație foarte grea, în momentul de față. Nu vreau să intru în detalii, pentru că, la rândul meu, sunt afectată de situație, având în vedere relația noastră. Nu vreau să dezvălui nimic. Indiferent, în orice condiție, eu sunt alături', a spus Bianca Drăgușanu, în cadrul emisiunii Showbiz Report.

Blondina nu vrea să dea curs scandalului provocat de Claudia Pătrășcanu

Având în vedere perioada dificilă prin care trece familia lui Gabi Bădălău, Bianca Drăgușanu a susținut că nu își dorește să fie implicată în scandalul provocat de Claudia Pătrășcanu, deși și-ar dori să lămurească această situație „nedreaptă'.

„Eu sunt Pești (n.r. zodia), Peștii sunt câini. Câinii sunt foarte loiali. Sunt foarte sinceră și sunt foarte aproape de oamenii care îmi sunt aproape. (…) Eu nu am făcut niciun apropo la nimeni. Eu nu sunt o femeie rea. Am numai energie bună. Sunt genul de om care dacă primește un cuvânt bun, dă 20 înapoi.

Îmi dau seama că problemele vieții sunt altele, nu alea în care trebuie să te contrazici la TV pentru subiecte care nu există și cu răutăți. Simt că e ceva nedrept și încerc să fiu eu mai înțeleaptă și să nu dau curs. Este foarte greu', a mai spus vedeta.

„Când vezi o femeie că îți înjură familia'

Recent, Claudia Pătrășcanu făcea o serie de declarații uluitoare despre relația dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău. Acesta o acuza pe blondină că le-ar fi adresat jigniri părinților afaceristului, de față cu cei doi băieți ai lor.

„Când copiii ascultă și asistă la tot felul de discuții între ei doi, vin și mă întreabă ce înseamnă cuvinte pornografice și trebuie să le explic. Copiii au fost înjurați, mi-au spus cuvânt cu cuvânt. Când vezi o femeie că țipă la tatăl tău, ți-l zgârie pe gât de îi țâșnește sângele, ți-l înjură, îți înjură familia. Cum să vrea un copil sa te cunoască', susținea Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton