Ce relație are acum Anghel Damian cu fosta iubită, Lia Bugnar, după ce s-a cuplat cu Theo Rose: „A fost un drum lung de lecții”

 Dumba Gabriela
.

Ce relație are acum Anghel Damian cu fosta iubită, Lia Bugnar, după ce s-a cuplat cu Theo Rose. Anghel Damian și Lia Bugnar s-au despărțit după o relație de opt ani, însă colaborează profesional în continuare la serialul Clanul, de la Pro TV. În proiect este implicată și actuala iubită a lui Anghel Damian, Theo Rose, iar regizorul a dezvăluit ce relație are acum cu fosta iubită.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Ce relație are acum Anghel Damian cu fosta iubită, Lia Bugnar, după ce s-a cuplat cu Theo Rose. Anghel Damian s-a cuplat cu Theo Rose, pe care a cunoscut-o pe platourile de filmare ale serialului Clanul, regizat chiar de el și fosta lui iubită, Lia Bugnar. Cei doi au fost împreună ani de zile, iar diferenta de vârstă era de 23 de ani. Tânărul actor și- a asumat despărțirea de îndrăgita actriță.Recent, actorul a vorbit despre proiectul pe care îl are cu fosta parteneră.

67566756

Ce relație are acum Anghel Damian cu fosta iubită, Lia Bugnar, după ce s-a cuplat cu Theo Rose

Despărțirea dintre Anghel Damian și Lia Bugnar a luat prin surprindere pe multă lume, mai ales că cei doi au avut o relație extrem de discretă în toți acești ani.

S-au despărțit însă, iar Anghel se iubește acum cu Theo Rose, de asemenea implicată în proiectul Clanul.

„Pentru niște oameni maturi, care se admiră reciproc, este firesc să poți continua o relație profesională exact în termenii în care ea a fost dezvoltată.

În general, în toate contextele de lucru există o separație foarte limpede între viața profesională și viața personală și atâta vreme cât noi suntem maturi și înțelegem situația în întregime, nu există niciun soi de problemă„, a dezvăluit Anghel Damian într-un interviu acordat Playtech-Impact.

Cum s-a transformat relația profesională dintre Anghel Damian și Theo Rose într-una de iubire

Sincer vă mărturisesc că nu aș vrea să intru foarte mult în detalii despre viața noastră privată și o să ofer și o justificare. Mi se pare mai importantă justificarea asta decât orice fel de detaliu v-aș putea da, pentru că e foarte greu să povestești ceva just despre intimitatea ta și lumea să înțeleagă exact ce vrei să spui.

Nu pentru că nu aș avea un vocabular care să-mi permită să descriu o situație, dar chiar cred că situațiile de genul acesta nu pot fi descrise, pentru că trebuie să simți, să gândești ceea ce am simțit și am gândit ca să poți să înțelegi.

O să spun doar că Theo face un rol extraordinar, a fost mare parte meritul ei și meritul echipei că am format un context. A fost normal ca ea să își găsească un ajutor în mine, pentru că sunt regizor în serial și este treaba mea să ajut fiecare actor în parte, atât pe ea cât și pe cei mult mai experimentați de la George Mihăiță la Șerban Pavlu.

Regizorul în general dă direcția. În ceea ce privește relația noastră, prefer această discreție, pentru că e important să trăim noi, nu să trăim prin gura lumii sau prin articole de presă„, a mai declarat Anghel Damian pentru playtech.ro.

Citește și: Tot ce nu știai despre Anghel Damian, iubitul lui Theo Rose. Ce poreclă i-a dat fosta parteneră, Lia Bugnar:„Cred că are legătură cu…’ / EXLCUSIV

Citește și:Theo Rose și Anghel Damian, prima apariție împreună de când au confirmat relația.Cum au fost surprinși cei doi

Ce spune Anghel Damian despre Theo Rose și ce a învățat de la Lia Bugnar

Alături de Lia Bugnar, Anghel Damian a decis să construiască un proiect original la care continuă să lucreze împreună. Chiar dacă în proiect este implicată și Theo Rose, actuala lui iubită.

„Theo Rose este un artist complex și un artist total, un talent desăvârșit atât în actorie, cât și în muzică, mă bucur că a reușit să își descopere această latură și să urmeze un drum care, cred eu, va fi foarte lung și bine bătătorit și pe partea asta a actoriei, a filmului sau a teatrului, depinde ce își va dori să facă.

O apreciez ca un întreg, nu vreau să subliniez o calitate în detrimentul alteia, este un om excepțional„, a dezvăluit Anghel Damian pentru sursa menționată mai sus.

Întrebat ce a învățat de la Lia Bugnar, de-a lungul relației lor de aproape nouă ani, Anghel Damian a răspuns:

Am făcut parte din multe spectacole, fac în continuare parte din spectacole în care joc alături de ea sau spectacole scrise și regizate de ea și fiecare experiență s-a adunat în ceea ce astăzi mă definește profesional, fiecare experiență fie ea pozitivă sau negativă, așa că a fost un drum lung de lecții, atât în ceea ce o privește, cât și în ceea ce privește pe ceilalți oameni cu care am colaborat în profesie„.

Anghel Damian: „Nu a înșelat nimeni pe nimeni'

În urmă cu câteva zile, în presa din România au apărut imagini cu Anghel Damian și Theo Rose în timp ce se sărutau. Îndrăgita artistă s-a despărțit de Alex Leonte, nepotul lui Nea Mărin, iar Anghel s-a despărți de Lia Bugnar. Ulterior, actorul și-a asumat relația cu îndrăgita cântăreață.

Nu a înșelat nimeni pe nimeni, e o relație asumată. În rest, alte comentarii nu am de făcut. Felicitări pentru că ați primit pontul. Când vom avea alte precizări referitor la această legătură, o vom face în termenii noștri. Până atunci nu avem comentarii suplimentare de făcut„, a declarat Anghel Damian pentru cancan.ro acum ceva timp.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton