Ce relație a fost, în anii '90, între Elena Udrea și fotbalistul Ilie Stan: "O femeie deosebită"

.

S-a vorbit mult pe seama relației dintre Elena Udrea și Ilie Stan, acum câțiva ani, după ce Corneliu Vadim Tudor a dezvăluit că între cei doi era o mare pasiune. Fostul fotbalist a vorbit recent despre acea relație care i-a fost atribuită, dar susține că nu a fost nimic amoros între ei, ci doar prietenie.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


Ilie Stan recunoaște că o cunoaște personal pe Elena Udrea și că o admiră atât profesional, cât și ca femeie, dar contrazice zvonurile care i-au prezentat drept iubiți. De loc din Buzău, amândoi, Elena Udrea și Ilie Stan s-au cunoscut la București. Ea era studentă, el fotbalist în plină ascensiune la cel mai titrat club din România.

În 2011, Vadim Tudor dezvăluia că Ilie Stan și Elena Udrea au fost foarte îndrăgostiți unul de celălalt.


Ce relație a fost, în anii 90, între Elena Udrea și fotbalistul Ilie Stan

Stiu si de la unele persoane despre aceasta dragoste. Cred ca era la cumpana anilor 80-90. S-a indragostit de baiatul asta de la Steaua. Era vorba de o pasiune! Si banuiesc ca, acum cativa ani, atunci cand Ilie Stan a revenit in Ghencea (n.r. ca antrenor) ea a contribuit. Cred ca Gigi Becali a vrut sa intre pe sub pielea ei si i-a facut un favor. E o deductie logica. Stiu ca se iubeau in Dacie. El avea o Dacie si o parcau in prelungirea Ghencea’, spunea Corneliu Vadim Tudor acum șase ani.


„Elena Udrea a venit de la Buzău la Bucureşti, după el. Udrea a fost marea lui iubire. Ea era şcolăriţă la Buzău, acum vreo 20 de ani, când erau împreună. Ilie avea o Dacie albă, în care se tot giugiuleau când se întâlneau’, a declarat fostul politician, în octombrie 2011, la GSP TV.

Ilie Stan a comentat, atunci, zâmbitor pe marginea subiectului: „Am cunoscut-o la București, fiind buzoieni. Nu aveam cum să avem o relație la Buzău, pentru că amândoi eram la București’.


Citește și: Cum și-a cunoscut Magda Pălimariu soțul și cum a cucerit-o:„Am vorbit mult, ne-am dat seama că…/ EXCLUSIV

Citește și: Gabi Bădălău, prima fotografie alături de Bianca Drăgușanu:„A mea

Citește și: De ce s-au certat Cuza și Emi la Asia Express:„Îmi arăți tu mie…

‘Ne-am cunoscut, dar n-au fost chestiuni amoroase'

Invitat recent în emisiunea ‘Prietenii lui Ovidiu’, realizată de jurnalistul Ovidiu Ioanițoaia pentru GSP, antrenorul Ilie Stan a vorbit fără ocolișuri despre ce a fost între el și fostul ministru al Turismului.


‘Ne-am cunoscut, dar n-au fost chestiuni amoroase. Nu era cunoscută pe vremea aia, dar ați văzut cum arăta! Vedeți cum arată și acum… 

Am luat masa împreună la Minerva, la Chinezesc. Probabil că Vadim m-a văzut la masă și știți cum era. Am plătit amândoi. Ea era la facultate în București, eu jucam la Steaua. Locuiam amândoi în Drumul Taberei’, a povestit Ilie Stan.


Ilie Stan a mărturisit că regretă cele ce i s-au întâmplat Elenei Udrea și că aceasta era extrem de dedicată atunci când a activat în politică.

‘Îmi pare rău pentru ce i s-a întâmplat. O femeie deosebită și ca suflet. Eu știu bine! E foarte ambițioasă să facă ceva pentru societate. Dacă i se dădea posibilitatea în politică să aibă mai multă încredere, cred eu că rezolva multe’, a mai spus Ilie Stan.