Ce regrete are Anamaria Prodan din timpul căsniciei cu Reghe: "Am ras tot"

.

Anamaria Prodan a vorbit deseori în ultima vreme, mai ales de când a izbucnit scandalul din familia ei, despre plecarea din țară și toată lumea a crezut că este vorba despre Dubai. Dar nu, impresara nu se va muta în Dubai, ci în America, țară despre care spune că este „casa ei”. Mai mult, Anamaria și-a propus să accepte tot ce apare în viața ei pentru că Dumnezeu știe mai bine ce să-i trimită.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE OCTOMBRIE, GRATIS, AICI!


Anamaria Prodan și-a propus să vadă partea plină a paharului, să se bucure de ceea ce are, de familia și prietenii ei și să înceteze să-și mai facă griji. Ana spune că decizia lui Laurențiu Reghecampf de a pleca din viața și viața ei are și o parte bună: acum are mai mult timp pentru ea, prieteni și copii.

E un moment foarte bun în viața mea. Am lângă mine prietenii, am oamenii dragi. De mult nu m-am simțit așa bine. (…) Am greșit cumva, pentru că am ras tot.


Ce regrete are Anamaria Prodan din timpul căsniciei cu Reghe

Mă întâlneam foarte rar cu prietenii, vorbeam ce-i drept la telefon, dar m-am concentrat numai pe Laurențiu și probabil nici așa nu e bine. Prea mult strică întotdeauna. (…) Acum dedic foarte mult timp copiilor, fac ceea ce-mi place, descopăr lucruri noi. E frumos!‘, a declarat Anamaria Prodan, pentru Antena Stars.

Anamaria Prodan a mai declarat că se gândește serios să plece din țară, iar America este prima și cea mai favorabilă opțiune a ei. Toți cei trei copii ai ei studiază sau urmează să plece în America, așa că nu are altceva de făcut decât să-i urmeze, mai ales că și sora ei locuiește tot acolo.


„Mama mi-a zis întotdeauna să accept tot ce vine în viața mea, pentru că Dumnezeu știe și ți le dă cu un scop. Și fetele îmi spun la fel, că tot ce vine și pleacă, vine și pleacă cu un rost. Așa este! (…)

A fost ceva ciudat anul ăsta. ea mică a schimbat echipa, Rebeca a schimbat, s-a întors în America, bebe schimbă și el, va pleca la Boarding School în America, am schimbat și eu. Țineți minte când mă întrebați ‘unde te simți bine?’? Acasă, în America‘, a mai spus impresara.


Citește și: Anamaria Prodan, mesaj dur pentru Reghe:„Familia refuză să creadă că, în timpul căsniciei, deschide firme copiilor noștri cu altcineva

Citește și: Luca Reghecampf, după ce s-a aflat că are o firmă cu iubita tatălui său:„Anamaria are parte de respectul meu

Citește și: Scandal în clinica Oanei Zăvoranu. Alex Ashraf, primele declarații:„Eu am fost cel agresat

A inverstit 1 milion de euro în Dubai, în criptomonede

La puțin timp după ce Laurențiu Reghecampf a intentat divorț, Anamaria Prodam a investit 1 milion de euro pe piața criptomonedelor. Impresara nu se teme de eșec și spune că nu va lua niciodată țeapă în această afacere a viitorului.


Anamaria Prodan a spus că a ales să facă această investiție uriașă, pentru că ea a făcut afaceri toată viața ei. În plus, după ce a locuit mai multă vreme în Statele Unite ale Americii, ea susține că „știe exact ce e bine și ce nu e bine’.


„Sunt primul investitor, un milion de euro! Este o monedă în care eu cred. O monedă la care am asistat de la facere, o monedă care îți oferă un payback cumva. O monedă pe bază de piramide, dar care niciodată nu o să se prăbușească. Trăim în secolul acesta, încet-încet lumea se mută în virtual și trebuie să ținem pasul’, a declarat Anamaria Prodan pentru Click!.