Ce reacție a avut soțul Andreei Antonescu atunci când artista i-a cerut divorțul: "Nu pot spune că a fost fericit..."

.

Protagonista copertei de septembrie a revistei VIVA!, Andreea Antonescu, a fost recent și invitata interviurilor VIVA!, unde a vorbit cu sinceritate despre carieră, dar și despre viața ei actuală, care, din păcate, implică și un divorț… Iată ce povestește vedeta despre reacția soțului ei atunci când i-a vorbit pentru prima oară despre divorț!

Deși s-a speculat ani de zile despre despărțirea dintre Andreea Antonescu și Traian, soțul ei, aceasta s-a produs cu adevărat abia anul acesta, iar motivul este unul nu chiar atât de suculent, cum sperau amatorii de cancan. În cele din urmă, după cum spune Andreea, pe ea și pe soțul eu i-a despărțit… distanța. Iată ce a răspuns vedeta când a fost întrebată cum s-a întâmplat totul și mai eales cum a reacționat soțul ei când i-a cerut divorțul!


A fost o decizie îndelung gândită

„Nu s-a întâmplat într-o noapte, nu s-a întâmplat într-o secundă, nu s-a întâmplat într-o zi. De-a lungul timpului, am realizat, practic, că eu nu pot și nu vreau să mai trăiesc fără muzică. Contractele pe care le aveam în România, proiectele pe care le aveam în România mă făceau de fiecare dată să mă gândesc. Ce pot să-ți spun este că, neavând timp, mă bucura faptul că sunt atât de ocupată și că sunt atât de în urmă cu somnul, încât n-am timp să mă gândesc, concret, la acest subiect. Lucrurile s-au mai amânat, fără a sta vreunul dintre noi să ne punem problema.


Repet, între noi au fost lucruri normale, discuții civilizate, nu au fost certuri, nu au fost scandaluri, nu au fost picanterii. Dar, fiind în România, încheind proiectul de la Timișoara, la începutul verii, știind foarte clar că urmează proiectul Andre, care implică foarte multă muncă, proiectul meu de suflet, proiect de la care lumea are extraordinar de mari așteptări – totul trebuie dus la nivelul pe care-l visează toată lumea și pe care noi l-am lăsat acum 17 ani, mi-am dat seama că implică muncă. Munca înseamnă timp.


Niciodată eu sau Andreea nu ne-am plâns de această muncă de 16 sau 18 ore pe zi, dar totuși timpul trece. Am realizat ulterior că va urma această lansare a piesei mele, care avea deja un videoclip făcut. Mi-am dat seama că voi rămâne mult timp aici.

„Nu pot spune că a fost fericit, încântat…'

Stând mult timp aici și știind că Traian are planuri, are business-urile acolo, neputând să vină în țară, am realizat că trebuie să stau puțin, să mă opresc, să fac o pauză și să mă gândesc și la acest subiect. Am făcut-o, undeva la sfârșitul lunii aprilie, începutul lui mai, și când am fost eu convinsă – m-am întors la matematică și făcut niște calcule, iar când mi-am dat seama că alea sunt exacte, fără virgulă,  am dezbătut subiectul cu el.


Nu pot spune că l-a îmbrățișat, nu pot spune că a fost fericit, încântat, eliberat, ușurat, dar a înțeles, uman vorbind, ce se întâmplă, rațional vorbind, cum decurg lucrurile și am ajuns la această concluzie. Probabil că mă vei întreba de ce a durat din mai și până în momentul ăsta. După cum ți-am povestit și înainte de interviu, îmi place să stau și să gândesc un subiect mult timp, dar în momentul în care mi l-am asumat, mi-l asum până la capăt.