Ce răspuns a oferit Corina Caragea când a fost întrebată de ce nu are copii: „Nu e treaba...”

.

Corina Caragea este una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezetatoare din România, iar în luna iulie a anului trecut a împlinit 17 de ani de când a intrat în familia Pro TV. În plan personal, jurnalista trăiește o poveste de dragoste cu Robert Pongracz, fostul vicepreședinte al Ligii Profesioniste de Fotbal. În cei aprope 20 de ani de când se află pe micul ecran, Corina Caragea a făcut o delimitare clară între viața profesională și cea privată. Iată ce răspuns a oferit aceasta când a fost întrebată de ce nu a devenit mamă pănă acum!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE FEBRUARIE, GRATIS, AICI!


La 40 de ani, Corina Caragea se bucură de o carieră strălucită în televiziune, fiind una dintre cele mai longevive prezentatoare de la Pro TV. Aceasta a semnat cu postul de televiziune în anul 2005, atunci când a prezentat primul jurnal de știri. La acea vreme, Corina Caragea avea părul mai scurt și multe emoții, după cum a spus chiar ea în urmă cu câteva luni. Când vine vorba despre viața privată, frumoasa prezentatoare a fost întotdeauna destul de rezervată, preferând să nu discute despre bucuriile și suferințele pe care le trăiește dincolo de sticlă.


Într-un interviu mai vechi pentru revista Viva!, Corina Caragea susținea că este genul de persoană care își calculează atent pașii și că oficializarea unei relații nu reprezintă o „realizare’ pentru ea. Totodată, frumoasa prezentatoare adăuga că nu ia în calcul posibilitatea de a deveni mamă, motivând că are alte priorități și că rolul de părinte este „cea mai grea misiune din lume’. Recent, prezentatoarea de la Pro TV a fost întrebată din nou de ce nu are copii, iar răspunsul acesteia a fost unul clar și succint.


Citește și: Corina Caragea a vorbit în premieră despre nuntă și copii: Căsătoria nu este pentru mine în categoria realizări. Nu mă arunc cu capul înainte’. Când ar vrea să devină mamă

Citește și: Cum se menține în formă Corina Caragea, fără să țină dietă: „Mănânc cam ce vreau eu, dar…'


Citește și: Ce cadouri a împărțit văduva lui Mihai Șora celor care au venit la înmormântarea filosofului

Citește și: Claudia Pătrășcanu a lipsit de la procesul cu Bianca Drăgușanu: „Consider de-a dreptul jignitor…' Iubita lui Gabi Bădălău îi cere daune de 50.000 de euro

De ce nu a devenit Corina Caragea mamă

La 40 de ani, Corina Caragea se bucură de mari realizări profesionale, călătorește în toate colțurile lumii și trăiește de 10 ani o poveste de dragoste cu Robert Pongracz. Fostul vicepreședinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a cerut-o în căsătorie în anul 2016, iar la doi ani distanță și-au unit destinele într-o locație de vis din Italia. Cei doi soți au avut puține apariții împreună și au fost destul de rezervați când li s-au adresat întrebări referitoare la relația lor.


Pe rețelele de socializare, prezentatoarea de la Pro TV a răspuns curizităților urmăritorilor ei, însă a preferat să ofere răspunsuri simple și succinte. Vedeta a fost întrebată despre salariul pe care îl primește, despre viața sentimentală, călătorii și alte curiozități legate de stilul ei de viață. Întrebată de ce nu a devenit mamă până acum, Corina Caragea a spus: „Nu e treaba ta’.


„Eu nu consider că ești împlinit atunci când ai făcut un copil’

În 2020, într-un interviu pentru Viva!, Corina Caragea dezvăluia motivul pentru care nu a devenit mamă. Prezentatoarea TV spunea că toate resursele ei sunt canalizate către alte priorități și recunoștea că rolul de părinte i se pare complex și foarte dificil. La acea vreme, jurnalista era de părere că nu este obligatoriu să fii căsătorit sau să ai copii pentru a te numi un om „împlinit’.

„Când o să fiu pregătită, o să fac un copil. Acum am alte priorități. Cred că este cea mai grea meserie din lume și nimic nu te poate pregăti, de fapt. Dar poți măcar să iei decizia având capul pe umeri.


Eu nu consider că ești „împlinit atunci când te-ai măritat (chiar, de ce nu se pune această presiune și pe bărbați?) și nici când ai făcut un copil. Rolul unui părinte este să îl ghideze pe copil prin viață, nu să îl aducă pe lume ca să îl împlinească pe el, părintele, pe familia lui, publicul sau vecinii, nici să îi aducă un pahar de apă la bătrânețe și nici să întruchipeze ceea ce el nu a reușit să facă în viață’, a spus prezentatoarea.

Sursa foto: Facebook