Ce probleme de sănătate are Tavi Clonda: „Nu-i de operat, dar trebuie să...”

 Ifrim Georgiana
.

Ce probleme de sănătate are Tavi Clonda. Recent, soțul Gabrielei Cristea a declarat că traveresează o perioadă mai dificilă, din cauza unor dureri care persistă de ceva vreme. În prezent, acesta urmează un program de recuperare, astfel încât să nu fie necesar să recurgă, în viitor, la o intervenție chirurgicală. Iată declarațiile acestuia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

În ultima perioadă, cei doi soți s-au confruntat cu mai multe probleme de sănătate. În urmă cu două săptămâni, Gabriela Cristea a rămas fără voce, în direct, din cauza laringitei. Aceasta a recunoscut că nu este prima dată când trece printr-un astfel de episod, ci problema persistă de o bucată de vreme. Acum, soșul acesteia acuză dureri mari de spate și este nevoit să meargă cu regularitate la ședințe de fizio și kinetoterapie.

tavi-9tavi-9

Ce probleme de sănătate are Tavi Clonda. Artistul este decis să-și reia activitatea muzicală, însă nu înainte de a-și îmbunătăți starea de sănătate. Acesta a mărturisit că trece prin dureri mari, mai ales în prima parte a zilei.

Citește și: Gabriela Cristea și Tavi Clonda, afectați de lipsa timpului în doi:„Căsătoria și cuplul reprezintă o provocare, echilibrul este greu de găsit'

Citește și: De ce a rămas Gabriela Cristea fără voce, în direct. Soția lui Tavi Clonda s-a speriat:”Mi se întâmplă des în ultima vreme”

Citește și: Anamaria Prodan, reacție furibundă după ce Reghe a cerut la tribunal ca impresara să nu-i mai poarte numele:„Astea sunt prostii de-ale lui'

Citește și: A murit Doru Ana. Actorul a încetat din viață la 68 de ani:„Dumnezeu să te odihnească, dragul meu…'

Ce probleme de sănătate are Tavi Clonda

În urma unor investigații, medicii i-au recomandat artistului să apeleze la ședințe de fizio și kinetoterapie. De ceva vreme, acesta se confruntă cu dureri de spate, mai ales atunci când se trezește sau are parte de un somn îndelungat.

„Sunt cu spatele în pioneze și a trebuit să fac fizio și kinetoterapie. Mă doare coloana și nu-mi mai trece. Nu e hernie de disc în stadiu avansat, nu-mi coboară durerea și pe picior, dar se poate agrava.

Nici RMN nu mi-a dat să fac, nu-i de operat. Dar trebuie să am grijă. Acum sunt mai bine, depinde de cum dorm. Dimineața e dureros. Mă doare când dorm mai mult de șapte ore.

Atunci când somnul e cu întreruperi, pentru că se mai trezessc fetele noaptea, e mai bine', a declarat artistul în exclusivitate pentru impact.ro.

„Concertele merg așa și așa'

Tavi Clonda a susținut că este decis să-și reia activitatea muzicală și să lanseze noi piese. În ultima vreme, acesta s-a concentrat mai mult pe reality show-ul „Mămici de pitici cu lipici', difuzat la Antena Stars.

Mai mult, acesta a primit o propunere de a fi solist într-o trupă, însă a refuzat vehement, chiar dacă numărul concertelor a scăzut considerabil. În perioada pandemiei, trupa sa a rămas fără doi instrumentiști.

„Concertele merg așa și așa, ce mai vine din inerție. Dar de la anul, trebuie să și investesc, să mai scot piese. Acum cânt mai mult cu bandul, dar mai am și nunți unde merg singur, doar cu pianistul. E cam greu în această perioadă, dar dacă ești optimist, atunci devine mai ușor. Voi începe un miniturneu prin cluburi. O perioadă nu am mai fost, dar vinerea trecută mi-a plăcut, și am decis să reiau astfel de cântări', a adăugat soțul Gabrielei Cristea, potrivit sursei citate.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton