Ce probleme de sănătate are Oana Radu de la Bravo, ai stil!: "Știu cât e de greu să trăiești..."

.

Pe cât de puternică vrea să pară în fața fanilor sau în emisiunile de divertisment, pe atât de sensibilă și măcinată de probleme de sănătate mai vechi este Oana Radu de la Bravo, ai stil! Cântăreața a mărturisit că nu îi este deloc ușor să zâmbească în fața camerei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!

Oana Radu de la Bravo, ai stil! Celebrities! a declarat, recent, că se confruntă cu anumite probleme de sănătate. Chiar dacă este mereu cu zâmbetul pe buze și pusă tot timpul pe glume, se pare că nimeni nu știa faptul că Oana se luptă cu anxietatea de ceva timp. 


Din fericire, Oana a reușit să-și controleze mult mai bine emoțiile, decât în trecut, și acum se simte mult mai bine, deși nu este complet vindecată.

„Cu anxietatea sunt mult, mult, mult mai bine. Pe o scară de la 1 la 10… să zicem că am fost la 10 la început, acum pot să zic că sunt pe la un 4′, a spus Oana Radu pe Instagram.


Pe cât de mult încearcă să creeze în jurul ei un mediu plăcut și să renunțe la obiceiurile nocive, Oana recunoaște că stresul este o cauză importantă de îmbolnăvire. Concurenta Bravo, si stil! recomandă fanilor săi să gândească pozitiv și să vadă mereu soluția dintr-o problemă.

„Stresul e un factor extrem de nociv. Știu cât e de greu să trăiești stresat, știu cât e de greu să trăiești într-un mediu în care nu ți-e bine și din care care nu poți să ieși și să faci schimbări. (…) Cu toții ne întâlnim cu diferite situații care ne pun în dificultate, dar important este să vezi mereu partea plină a paharului și să gândești pozitiv, pentru că în orice rău există și foarte mult bine’, a adăugat ea.



Oana Radu a slăbit 65 de kilograme

Oana Radu a devenit cunoscută în urmă cu șapte ani, în anul 2013, la Vocea României, iar la vremea respectivă cântărea nu mai puțin de 115 kilograme. Imediat cum a intrat în industria muzicală și a început să fie în centrul atenției, Oana și-a dorit să-și schimbe înfățișarea și a slăbit 50 de kilograme.

Cântăreața a recunoscut că de fiecare dată când se simțea prost începea să mănânce din ce în ce mai mult și nimic altceva din ceea ce era în jurul ei nu o făcea deloc fericită decât mâncarea.


‘Nu că-mi găsesc scuze, dar patru ani de zile n-am făcut decât să-mi plâng mie de milă despre felul în care mă simt. (…) Singurul lucru care mă mai ajuta era mâncarea, nimic nu mă mai făcea fericită, nici muzica, absolut nimic. De asta nu m-ați mai văzut nicăieri, pentru că mă îngrășasem la loc, a spus Oana Radu.

Cu dietă și mult sport, concurentă Bravo, ai stil! a ajuns să cântărească acum 57 de kilograme, greutate la care doar visa în urmă cu câțiva ani.


Citește și:

Florin Busuioc, declarație neașteptată despre COVID-19: „Eu cred că virusul ăsta n-a apărut din neant, a fost creat'

La 83 de ani, Horia Moculescu se confruntă cu probleme grave de sănătate: „Nu mi se închide operația de două luni și jumătate'

Mihaela Rădulescu își apără copilul ca o leoaică. Reacția vedetei, după ce Ayan a fost criticat: ‘Îl cresc fix cum cred eu de cuviinţă’