Ce probleme de sănătate are Florin Busuioc, la 4 ani de la infarct: "E complicat. Trebuie, obligatoriu să ajung la..."

 Oana Pantazi
.

Ce probleme de sănătate are Florin Busuioc, la 4 ani de la infarct. În 2018, Florin Busuioc a suferit un infarct și a lipsit o vreme de pe micul ecran. Acum însă, carismaticul prezentator se confruntă cu o altă problemă, care i-ar putea pune în pericol sănătatea – kilogramele în plus. Din păcate, actorul mărturisește că nu se poate ține de diete, așadar va trebui să apeleze la un nutriționist.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

Ce probleme de sănătate are Florin Busuioc, la 4 ani de la infarct. Acum 4 ani, în luna noiembrie, Florin Busuioc a fost la un pas de moarte, în urma unui infarct. Cum orice rău e spre bine, în cele din urmă, actorul a reușit să-și schimbe viața total, renunțând la alcool și la fumat. Iată însă că greutatea excedentară îi pune în pericol sănătatea recent dobândită…

florin-busuioc-problema-1florin-busuioc-problema-1

Ce probleme de sănătate are Florin Busuioc, la 4 ani de la infarct

Infarctul suferit l-a determinat pe Florin Busuioc să-și schimbe complet regimul de viață. Actorul, care era un fumător inveterat, a reușit să renunțe la țigări, dar și la cafea și alcool. Mărturisește însă că are și o plăcere vinovată, mâncarea, fiind un gurmand. Acum se simte bine, afecțiunea și-o tratează cu medicamente și merge la control de două ori pe an, dar kilogramele în plus îi dau de furcă…

Citește și: Cum și-a îndeplinit Florin Busuioc cel mai mare vis, la 16 ani: „Eram cel mai mic copil din Hunedoara. Mi-a venit ideea…'

Citește și: Problemele pe care le întâmpină Florin Busuioc în carieră.E nevoit să lucreze şi în weekend – EXCLUSIV

Citește și: Cum arată fiica cea mare a lui Florin Busuioc: „Îi place foarte mult să îl vadă pe tata…'

Citește și: Fiul lui Florin Busuioc, mesaj dur pentru tatăl său:'Sunt un străin în viața lui'

„Am avut mai multe perioade. Am avut o perioadă în care tot așa, de stres, m-am îngrășat foarte tare, aveam 110 kg. După aceea am slăbit la 98, apoi m-am îngrășat din nou la 104-106 și acum am 106 kg.

Și trebuie să slăbesc până la 88, cel mai puțin atât ar trebui, ar trebui să am vreo 80 dacă mă întrebi pe mine, hai și 90 e bine. Dar să slăbești 16 kg e complicat„, a mărturisit actorul pentru impact.ro.

Actorul admite că și renunțatul la fumat are un rol în acumularea kilogramelor și mărturisește că, deși a ținut mai multe diete de-a lungul timpului, dar s-a lăsat de ele. Și cum kilogramele în plus afectează nu doar inima, ci și celelalte organe, actorul va trebui să slăbească.

„Trebuie, obligatoriu să ajung la nutriționist. Am o nutriționistă bună. Dacă ați văzut-o pe Greta de la Măruță, care a slăbit 25-30 kg, aș vrea să merg la nutriționista ei, da”, a mai spus Florin Busuioc pentru sursa citată.

Actorul a avut COVID-19 din nou, recent

Deși, în urma infarctului suferit, se află în grupa de risc, Florin Busuioc a trecut cu bine, și încă de două ori, peste COVID-19. Prima oară, actorul a luat COVID-19 de la Cătălin Măruță, anul trecut, iar atunci a stat două săptămâni în spital. Cu aproape o lună în urmă, actorul s-a îmbolnăvit din nou, însă, după cum a mărturisit, de data asta a scăpat mai ușor.

„Sunt ok, am avut Covid acum 3 săptămâni, am scăpat repede, 2 zile cred că m-au ținut febra și durerile musculare, după care, pentru că m-am dus la spital din prima zi, mi-au dat un antiviral care m-a ajutat foarte tare și am scăpat destul de repede. Nu am avut probleme deloc, nicio complicație, nici oboseală după Covid. Am avut noroc, da”, a dezvăluit Florin Busuioc pentru sursa citată.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton