Ce probleme de sănătate are Andreea Bănică: „Credeam că nu mă dărâmă nimic”. Familia artistei a trecut prin aceleași simptome

 Ifrim Georgiana
.

Ce probleme de sănătate are Andreea Bănică. Pe rețelele de socializare, artista a susținut că se confruntă cu „o stare de rău acută'. Mai mult, se pare că și copiii și soțul ei au trecut prin simptome similare. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Andreea Bănică a strâns o comunitate impresionantă pe rețelele de socializare, acolo unde obișnuiește să împărtășească cu fanii ei momentele din viața ei. În urmă cu câteva zile, aceasta a susținut că a avut o noapte dificilă, după ce ambii copii s-au simțit rău. Totul s-a întâmplat înainte ca aceasta să plece la un concert pe care l-a susținut în Iași. Acum, se pare că nici starea de sănătate a artistei nu este una tocmai bună, susținând că se confruntă cu stări de greață, durere de cap și o senzație de nod în stomac.

banica-1banica-1

Ce probleme de sănătate are Andreea Bănică. Cântăreața a susținut că nu se poate ridica din pat și i-a sfătuit pe urmăritorii ei să aibă mai multă grijă de sănătatea lor.

Citește și: Cum arată Andreea Bănică nemachiată.Cântăreața s-a filmat complet naturală, la 44 de ani

Citește și: Drama pe care a trăit-o Andreea Bănică în copilărie:„Am crescut cu certuri, scandaluri, bătăi'

Citește și: Cum se simte Anamaria Prodan, la două săptămâni după bătaia dintre ea și Laurențiu Reghecampf:„Piciorul și mâna se…'

Citește și: Ruxi îl trădează pe Cristi Mitrea, după ce s-au sărutat la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”:”Nu mi-a plăcut niciodată”

Ce probleme de sănătate are Andreea Bănică

Artista a descris simptomele cu care se confuntă, susținând că prin aceleași stări au trecut și ceilalți membri ai familiei. mai mult, aceasta a atenționat cu privire la existența unui virus „care te dărâmă din picioare'.

„După copii și Lucian a venit rândul meu! Eu care credeam că nu mă dărâmă nimic, iată că de azi dimineață nu mă pot da jos din pat. Stare de rău acută, greață, dureri de cap, nod în stomac, o mică temperatură și parcă sunt lovită de tren. Aveți grijă, circulă un virus care te dărâmă din picioare. Eu nu pot elimina nimic și cred că e mai rău așa…', a mărturisit Andreea Bănică pe rețelele de socializare.

„Am avut o noapte de pomină'

În urmă cu câteva zile, artista a mărturisit că a avut o noapte „de pomină', după ce ambii copii s-au simțit destul de rău. Totul s-a întâmplat cu o nopate înainte ca aceasta să plece spre Iași, acolo unde a susținut un concert.

Aceasta a mărturisit că a plecat la drum extenuată, deși și-ar fi dorit să fie în cea mai bună formă pentru evenimentul la care urma să participe.

N-am dormit foarte bine, pentru că picii mei, amândoi, au vomitat toată noaptea. Deci am avut o noapte de pomină și chiar visam să dorm, să mă odihnesc, ca azi să fiu în cea mai bună formă la concertul din Cotnari. Ei bine, nu s-a putut. Socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg', le-a mărturisit Andreea Bănică fanilor ei, pe InstaStory, în urmă cu câteva zile.

Sursa foto: Facebook

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton