Ce probleme a avut Ruby, după ce și-a mărit sânii: „Mi s-a desfăcut operația. Aveam crăpătură, nici eu nu mă puteam uita”

.

Ce probleme a avut Ruby, după ce și-a mărit sânii. Ruby a vorbit despre experiența primei operații de implant mamar. Până la vârsta de 33 de ani, frumoasa cântăreță a trecut prin trei intervenții la nivelul bustului. Imediat după ce a devenit majoră, artista a trecut printr-o operație de micșorare a sânilor, iar câțiva ani mai târziu a decis să-și pună silicoane. Recent, aceasta a oferit câteva declarații despre modul în care a decurs prima intervenție de mărire a sânilor, mărturisind că a dezvoltat un puternic complex. Iată declarațiile acesteia!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE NOIEMBRIE, GRATIS, AICI!


Ce probleme a avut Ruby, după ce și-a mărit sânii. La 18 ani, Ruby a decis să se lase pe mâna medicului estetician și a trecut prin două intervenții – una de micșorare a sânilor și o rinoplastie. Nemulțumită de felul în care arăta bustul ei, Ruby a decis, câțiva ani mai târziu, să treacă printr-o operație de implant mamar. Se pare că aceasta nu a ascultat sfaturile medicilor, motiv pentru care unul dintre implanturi s-a deplasat, rezultând o asimetrie severă a sânilor. Invitată în podcastul Ilincăi Vandici, cântăreața a relatat întreaga experiență prin care a trecut, susținând că a avut nevoie de mult curaj pentru a se lăsa, din nou, pe mâna unui medic estetician.


Imediat după intervenția la nivelul sânilor, artista a urcat pe scenă, deși medicul i-a interzis să facă acest lucru. În 2019, aceasta a fost supusă celei de-a treia intervenție la nivelul bustului.

Citește și: De ce nu vrea Ruby să se mărite și să facă copii, deocamdată:'Sunt deja căsătorită'

Citește și: Reacțiile artiștilor după moartea lui Nosfe. Ruby, devastată:'Nu pot să cred, am vorbit alaltăieri cu el la telefon!'


Citește și: Emma Răducanu a fost decorată de Regele Charles al III-lea. Ce titlu a primit tenismena:'Este o mare onoare'

Citește și: Brigitte Pastramă și-a cumpărat casă în Dubai:'Astăzi am primit titlul de proprietate'

Ce probleme a avut Ruby, după ce și-a mărit sânii

Artista a descris experiența traumatizantă prin care a trecut în urma primei intervenții la nivelul sânilor. Aceasta a dezvoltat un complex puternic din cauza aspectului bustului ei, iar șapte ani a ezitat să mai apeleze la medicii esteticieni.


„Am făcut o greșeală. Am vrut să-mi fac sânii mai mici. După aia mi-am făcut sânii mari la loc câțiva ani mai târziu. M-am dus la concerte, mi-a rămas implantul undeva aici, s-a întors cumva. A fost ceva horror. Am păcălit poporul cu televizorul! Încercam să par ok. A fost un complex mare al meu. Nici eu nu mă puteam uita.

Nu m-am dus nici măcar la medic după ce mi s-a desfăcut operația. Aveam crăpătură, zici că era o rochie ruptă. Nici nu cred că mai aveam atunci cum să mă operez imediat. Șapte ani mai târziu am avut încredere într-o doamnă doctor și în mine să mai fac pasul ăsta încă o dată’, a povestit solista în podcastul „Te ascult’.


„M-au ajutat și operațiile estetice’

Artista a vorbit și despre transformările prin care a trecut de-a lungul anilor. Aceasta a mărturisit că operațiile estetice au ajutat-o să scape de unele complexe.


„Bineînțeles, m-au ajutat și operațiile estetice. Mi-am făcut nasul de două ori. Fațetele…dacă eu aș avea azi de ales să renunț la fațete sau la nas, aș păstra fațetele pentru că zâmbetul e cartea de vizită. Asta am făcut pe fața mea!

Asta cu nasul mă complexa. Mă apasă. Mă făceam cu mult negru la ochi ca să distrag de la nas. Încercam mereu să maschez. Abia așteptam să fac 18 ani’, a adăugat Ruby.

Sursa foto: Facebook